Champions League

Γ’ Όμιλος: Απόδραση από το «Μεστάγια»!

Ένα γκολ του Ερνάντεζ, πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ενενηνταλέπτου, ήταν αρκετό για να δώσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη νίκη μέσα στο «Μεστάγια» απέναντι στη Βαλένθια, με 1-0. Νίκη και για την έτερη βρετανίδα εκπρόσωπο, αφού η Ρέιντζερς εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα και πήρε τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Μπούρσασπορ με το ίδιο σκορ, με γκολ του Νέισμιθ στο 18’.

Ένα γκολ του Ερνάντεζ, πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ενενηνταλέπτου, ήταν αρκετό για να δώσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη νίκη μέσα στο «Μεστάγια» απέναντι στη Βαλένθια, με 1-0. Νίκη και για την έτερη βρετανίδα εκπρόσωπο, αφού η Ρέιντζερς εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα και πήρε τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Μπούρσασπορ με το ίδιο σκορ, με γκολ του Νέισμιθ στο 18’. Στους τέσσερις βαθμούς Άγγλοι και Σκωτσέζοι, έμεινε στους τρεις η Βαλένθια, χωρίς βαθμό η Μπούρσασπορ μετά το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών.


Βαλένθια - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1



Νίκη που της εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στην επόμενη φάση και την κάνει πρώτο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης του Γ’ Ομίλου πήρε η Γιουνάιτεντ, η οποία υποχρέωσε την ομάδα του Ουνάι Έμερι σε εντός έδρας ήττα με 1-0. Το «χρυσό» γκολ ο Ερνάντεζ με ωραία προσπάθεια και σουτ στο 85’. Κόντρα στη ροή του ματς το γκολ των «κόκκινων διάβολων», αφού η Βαλένθια πίεζε στο τελευταίο ημίωρο για να πετύχει κάποιο τέρμα. Στα θετικά για την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, πως διατήρησε απαραβίαστη την εστία της και στο δεύτερο ματς του ομίλου.







Βαλένθια (Ουνάι Έμερι): Θέσαρ, Μαντούρο, Ναβάρο, Αλμπέλδα, Ντομίνγκεζ (59' Αντούριθ), Σολδάδο, Μάτα, Ερνάντεζ, Μάθιου, Μιγκέλ, Κόστα (75' Φερνάντες)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σερ Άλεξ Φέργκιουσον): Φαν Ντε Σαρ, Εβρά, Φέρντιναντ, Άντερσον, Μπερμπάτοφ (85' Μακέντα), Παρκ, Βίντιτς, Κάρικ, Νάνι, Ράφαελ, Ερνάντεζ, Φλέτσερ

Ρέιντζερς - Μπούρσασπορ 1-0



Το δικαίωμά της να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, διατήρησε η Ρέιντζερς, η οποία επικράτησε ευκολότερα από ότι δείχνει το τελικό 1-0, της Μπούρσασπορ και βρίσκεται στην κορυφή του Γ’ ομίλου, παρέα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το μοναδικό γκολ στο «Άιμπροξ» πέτυχε με κοντινή προβολή ο Νέισμιθ στο 18’, ενώ οι Σκωτσέζοι έχασαν ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα τέρματα.

Μηδέν παθητικό για τους πρωταθλητές Σκωτίας, μετά τις δύο πρώτες αναμετρήσεις, και ενώ ακολουθεί το επόμενο ματς με τη Βαλένθια, που θα κρίνει πολλά στην υπόθεση πρόκριση.






Η βαθμολογία

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4 (1-0)
Ρέιντζερς 4 (1-0)
Βαλένθια 3 (4-1)
Μπούρσασπορ 0 (0-5)

Η επόμενη αγωνιστική (20/10)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπούρσασπορ
Ρέιντζερς - Βαλένθια

Επιμέλεια: Aνδρέας Κριαράς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x