Απογοητευμένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας, μετά το τέλος του αγώνα κι έκανε λόγο για ανάγκη τομών στην ομάδα κάνοντας λόγο για πρόβλημα νοοτροπίας. Ωστόσο άφησε να εννοηθεί πως δεν τίθεται θέμα αλλαγής στην τεχνική ηγεσία.

«Είναι φανερό ότι τα διοικητικά προβλήματα που υπήρχαν το καλοκαίρι μαζί με ορισμένα λάθη δημιούργησαν πάρα πολλές παρενέργειες στον Παναθηναϊκό, που επηρέασαν αγωνιστικά την ομάδα. Χρέος μας είναι να διατηρήσουμε την ηρεμία στην ομάδα, να διορθώσουμε τα λάθη και να είμαστε ψύχραιμοι. Θέλω να ευχαριστώ τους φιλάθλους, που παρά την πολύ άσχημη απόφαση στήριξαν ως το τέλος την ομάδα μας», δήλωσε ο Νικόλας Πατέρας και πρόσθεσε: «Πρέπει να κάνουμε γρήγορα κάποιες βαθιές τομές στον Παναθηναϊκό. Η νοοτροπία μας δεν έχει καμία σχέση με την περσινή. Έχουμε καλούς παίκτες και μπορούμε να διορθώσουμε τα πράγματα».

Ερωτηθείς αν είναι ώρα για σημαντικές αποφάσεις στον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Δεν θα κάνουμε τώρα μαθήματα φιλοσοφίας, αυτά είχα να σας πω. Δεν υπάρχει κανένα θέμα».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ