Stoiximan Super League

Μαρινάκης: «Δεν ασχολούμαι με φαιδρότητες...»

Με ανάλογο ύφος «απάντησε» ο Ολυμπιακός στις ευθείες βολές του Παναθηναϊκού για την διαιτησία του αγώνα των Πειραιωτών με τον Ολ. Βόλου (3-1). «Δεν δικαιούται να μιλάει για την διαιτησία ο κ. Πατέρας. Είναι για γέλια τέτοιες ανακοινώσεις», διέρρευσαν από επίσημους κύκλους της ΠΑΕ. «Δεν ασχολούμαι με φαιδρότητες», είπε ο «ισχυρός» άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την αποχώρησή του από το «Καραϊσκάκη».

Με ανάλογο ύφος «απάντησε» ο Ολυμπιακός στις ευθείες βολές του Παναθηναϊκού για την διαιτησία του αγώνα των Πειραιωτών με τον Ολ. Βόλου (3-1).

«Δεν δικαιούται να μιλάει για την διαιτησία ο κ. Πατέρας. Είναι για γέλια τέτοιες ανακοινώσεις, από την ομάδα της πεντάρας στην Βαρκελώνη, που χρειάστηκε την διαιτησία για να νικήσει τον Άρη. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουν πανικοβληθεί και θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα, γιατί ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι με τον Εργοτέλη», διέρρευσε από επίσημους κύκλους της ΠΑΕ.

«Δεν ασχολούμαι με φαιδρότητες...», είπε ο «ισχυρός» άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την αποχώρησή του από το «Καραϊσκάκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x