Stoiximan Super League

Μώραλης: «Παιδιά είναι…»

Την αντίδραση των Μήτρογλου και Νέμεθ στην απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε να τους αφήσει εκτός αποστολής του Ολυμπιακού από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου δικαιολόγησε εν μέρει ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 από το περίπτερο του σταθμού στην έκθεση Novasports Show and Fashion 2010. «Είναι παιδιά, μην τα πυροβολούμε», τόνισε.

Την αντίδραση των Μήτρογλου και Νέμεθ στην απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε να τους αφήσει εκτός αποστολής του Ολυμπιακού από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου δικαιολόγησε εν μέρει ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 από το περίπτερο του σταθμού στην έκθεση Novasports Show and Fashion 2010.

«Είναι παιδιά και θέλουν να είναι πρώτοι σε όλα, θέλουν να παίζουν κι όταν δεν παίζουν στενοχωριούνται. Ποδόσφαιρο είναι. Οι αντιδράσεις είναι λογικές, τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις. Είναι νέα παιδιά όλοι τους, τους έχουμε βάλει στο μικροσκόπιο και τους εκτελούμε και αυτό δεν είναι σωστό. Δυστυχώς τα βλέπουμε κάπως διαφορετικά τα πράγματα εδώ στην Ελλάδα, σε σχέση με το εξωτερικό. Η τρίχα γίνεται πολλές φορές τριχιά χωρίς λόγο. Σαν λαός μάς αρέσει το κουτσομπολιό, η ίντριγκα και η αντιπαράθεση», τόνισε ο Γιάννης Μώραλης.

Όσο για τις εντυπώσεις του από την έκθεση, ανέφερε: «Η έκθεση έχει μεγάλο ενδιαφέρον, με πολλές συμμετοχές από το χώρο του αθλητισμού και την επισκέπτομαι εδώ και χρόνια. Μακάρι να συνεχιστεί και να μεγαλώνει συνεχώς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x