Stoiximan Super League

Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 1-4 (Τελικό)

Δεύτερο ημίχρονο στην αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Παναθηναϊκό στο Παγκρήτιο. Οι "πράσινοι" προηγούνται 4-1 στο σκορ, χάρη στα τέρματα των Σισέ (δύο), Κατσουράνη και Σπυρόπουλου, ενώ είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Ζιλμπέρτο. Μείωσε ο Μπούντιμιρ για τους Κρητικούς. Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr τις προσπάθειες των δύο ομάδων, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Δεύτερο ημίχρονο στην αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Παναθηναϊκό στο Παγκρήτιο.

Οι "πράσινοι" προηγούνται 4-1 στο σκορ, χάρη στα τέρματα των Σισέ (δύο), Κατσουράνη και Σπυρόπουλου, ενώ είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Ζιλμπέρτο. Μείωσε ο Μπούντιμιρ για τους Κρητικούς.

Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr τις προσπάθειες των δύο ομάδων, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.



94' Τέλος της αναμέτρησης.

90' Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90' Όμορφο σουτ του Καραγκούνη, στην αγκαλιά του πορτιέρο των γηπεδούχων.

85' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Βερπακόφσκις στη θέση του Μπούντιμιρ.

83' Aλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Σιμάο στη θέση του Σαριέγκι.

78' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, 4-1! Ο Δασκαλάκης απέκρουσε ασταθώς την κεφαλιά του Σισέ, ο Ζιλμπέρτο σούταρε όπως-όπως και ο Κατσουράνης με κοντινό σουτ καθάρισε το ματς.

74' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Δημούτσος στον αγωνιστικό χώρο, αντί του Λουίς Γκαρσία.

72' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Τζούνιορ κάθισε στον πάγκο, για να μπει ο Καρέλης.

63' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Μαρίνος αντικαθιστά τον Μαρίνο.

59' Ο Λεάλ χτύπησε άθελά του τον Καραγκούνη στο πρόσωπο, με τον Έλληνα μέσο να αποκομίζει ένα μικρό σκίσιμο.

55' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ, 3-1! Αναμπουμπούλα στην άμυνα, ο Μπούντιμιρ δοκίμασε το πόδι του από το ύψος της περιοχής, λάθος από τον Τζόρβα που αποκρούει ασταθώς ένα φαινομενικά εύκολο σουτ.

53' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Χρυσοφάκης πήρε τη θέση του Ορφανού.

52' Ο Τζόρβας έδιωξε με τις γροθιές το δυνατό φάουλ του Λεάλ.

51' Κίτρινη κάρτα στον Σαριέγκι.

46' Πρώτο σφύριγμα στο δεύτερο ημίχρονο. Χωρίς αλλαγές.

Ένα σαρωτικό δεκάλεπτο 35'-44' δείχνει ικανό να χαρίσει μια άνετη νίκη στον Παναθηναϊκό, αλλά και να επαναφέρει -τουλάχιστον προσωρινά- την ηρεμία στο στρατόπεδο του "τριφυλλιού".

45+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

44' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, 3-0! Γκαρσία και Κατσουράνης συνδυάστηκαν υπέροχα, ο Έλληνας μέσος γύρισε για τον Σισέ στην περιοχή και ο Γάλλος με δεύτερη προσπάθεια ανέβασε στο 3-0 τον δείκτη του σκορ.

43' Στην αγκαλιά του Τζόρβα η εκτέλεση φάουλ του Λεάλ.

39' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, 2-0! Μακρινή μπαλιά του Λουίς Γκαρσία για τον Σισέ, ο Γάλλος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ, διαπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

35' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, 1-0! Άλλαξαν όμορφα την μπάλα οι παίκτες του "τριφυλλιού", ο Βύντρα σέντραρε παράλληλα από τα δεξιά και ο Σπυρόπουλος που κινήθηκε σαν φορ έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα.

29' Ο Κατσουράνης έβγαλε τον Λουίς Γκαρσία σε θέση βολής, όμως ο Ισπανός άσος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δασκαλάκη.

24' Ένα σουτ της απελπισίας από τον Ορφανό, έφυγε πολύ πάνω από την εστία.

13' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ! Ο Καραγκούνης εκτέλεσε το φάουλ, ο Κατσουράνης έπιασε την πρώτη κεφαλιά, τη δεύτερη ο Ζιλμπέρτο, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα και μετά στην αγκαλιά του Δασκαλάκη. Απροετοίμαστη πιάστηκε η άμυνα του Εργοτέλη.

11' Μια ανάσα από το γκολ έφτασε ο Παναθηναϊκός! Ο Λέτο έκανε το γύρισμα -από τα αριστερά-, ο Σισέ πλάσαρε από δύσκολη θέση, με τον Δασκαλάκη να διώχνει στην γραμμή.

7' ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Σωστά, αφού ο Μπούντιμιρ που έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, ήταν οφσάιντ όταν τον τροφοδότησε ο Ρομάνο.

1' Έναρξη του αγώνα.



Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Μπέτο, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ορφανός (53' Χρυσοφάκης), Τζούνιορ (72' Καρέλης), Λεάλ, Μπούντιμιρ(85' Βερπακόφσκις), Ρομάνο.

Στον πάγκο: Αθανασίου,Σιάκκας, Φραγκουλάκης, Βίσιο.

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σαριέγκι(83' Σιμάο), Μπουμσόνγκ, Σισέ, Λέτο (63' Μαρίνος), Λουίς Γκαρσία (74' Δημούτσος), Ζιλμπέρτο, Βύντρα, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος.

Στον πάγκο: Καρνέζης, Πλεσί, Χριστοδουλόπουλος

Διαιτητής: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Καρσιώτης (Κορίνθου)
Γήπεδο: «Παγκρήτιο»



• Με αρκετές απουσίες ταξίδεψε στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός. Ο Νίκος Νιόπλιας δεν μπορεί να βασιστεί στους Γκοβού, Πετρόπουλο, Ιωαννίδη, Καντέ και Σεϊταρίδη.

• Πλήρης θα παραταχθεί ο Εργοτέλης, αφού με εξαίρεση τον τιμωρημένο Ολίσε, δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου.

• Οκτώ φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν Παναθηναϊκός και Εργοτέλης στο πρωτάθλημα. Πέντε νίκες μετρούν οι «πράσινοι» και τρεις οι Κρητικοί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x