Stoiximan Super League

Όλοι δίπλα στον Νιόπλια!

Η παρέμβαση και τα λόγια του Νικόλα Πατέρα έκαναν τον Νίκο Νιόπλια να ανακαλέσει την παραίτησή του. Μόλις έγινε γνωστό πως ο 45χρονος τεχνικός παραιτήθηκε, σήμανε συναγερμός στον Παναθηναϊκό για να λυθεί άμεσα το πρόβλημα. Η διοίκηση και οι παίκτες στάθηκαν στο πλευρό του Κοζανίτη προπονητή, ο οποίος δεν άντεξε την πίεση που ασκείται στην ομάδα το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε όλους τους διαλόγους που έκαναν τον Νιόπλια να αλλάξει άποψη.

Η παρέμβαση και τα λόγια του Νικόλα Πατέρα έκαναν τον Νίκο Νιόπλια να ανακαλέσει την παραίτησή του. Μόλις έγινε γνωστό πως ο 45χρονος τεχνικός παραιτήθηκε, σήμανε συναγερμός στον Παναθηναϊκό για να λυθεί άμεσα το πρόβλημα. Η διοίκηση (Πατέρας και Βγενόπουλος) και οι παίκτες (Καραγκούνης και Σισέ) στάθηκαν στο πλευρό του Κοζανίτη προπονητή, ο οποίος δεν άντεξε την πίεση που ασκείται στην ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Ο διάλογος Πατέρα-Νιόπλια

Πατέρας: «Νίκο, τι έμαθα;»
Νιόπλιας: «Πρόεδρε, δεν αντέχω άλλο να με βρίζουν και να με ξεφτιλίζουν».
Πατέρας: «Ηρέμησε. Το θέμα είναι ότι εγώ και η διοίκηση σε θέλουμε και σε στηρίζουμε. Μην ακούς τι λένε οι απέξω. Θέλω να μείνεις και να συνεχίσουμε μαζί».
Νιόπλιας: «Πρόεδρε, να ξέρεις ότι χάρηκα πολύ το καλοκαίρι όταν έμαθα ότι θα γυρίσεις. Σε ευχαριστώ για τα λόγια σου και τη στήριξη. Πιστεύω ότι εδώ που είμαστε το οφείλουμε πολύ σε εσένα που γύρισες στην ομάδα. Το ξεχνάω αυτό που έγινε και προχωράμε».

Όταν τελείωσε η επικοινωνία Πατέρα και Νιόπλια, πήραν τηλέφωνο τον πρόεδρο ο Σισέ και ο Καραγκούνης.

Σισέ: «Πρόεδρε, έκανες την καλύτερη κίνηση. Ολα τα παιδιά αιφνιδιαστήκαμε όταν μάθαμε την παραίτηση του κόουτς και στενοχωρηθήκαμε, γιατί θεωρούμε ότι είναι καλός προπονητής και είμαστε μια χαρά»

Καραγκούνης: «Μπράβο, πρόεδρε, έκανες την καλύτερη κίνηση. Είμαστε μια χαρά με τον κόουτς, η ομάδα έκανε καλή νίκη και δεν υπήρχε λόγος να δημιουργηθεί αυτό που έγινε».

Εν τω μεταξύ, ο Ανδρέας Βγενόπουλος τηλεφώνησε στον Κοζανίτη τεχνικό, ενώ αργότερα μαζί μιλήσει ο Σισέ.

Βγενόπουλος: «Νίκο, καταλαβαίνω ότι νιώθεις πίεση, αλλά αυτό συμβαίνει. Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ας λένε και ας γράφουν ό,τι θέλουν. Εμείς σε στηρίζουμε 100% και βγάλε ό,τι άλλο έχεις στο μυαλό σου».

Σισέ: «Κόουτς, τι είναι αυτά που κάνεις; Σε θέλουμε στην ομάδα, να τελειώσουμε μαζί και να πάρουμε μαζί ξανά το πρωτάθλημα. Σκέψου το και πάρε πίσω την απόφασή σου. Εμείς θέλουμε να μείνεις».

Η συνάντηση των τριών

Συνάντηση με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αναμένεται να έχουν σήμερα οι Γιάννης Βαρδινογιάννης, Νίκος Πατέρας και Ανδρέας Βγενόπουλος. Μετά την τελευταία συνάντηση που είχαν την περασμένη εβδομάδα οι δύο πρώτοι για τη συμφωνία για τα ποσά που θα βάλουν στην αύξηση, εκκρεμεί και το ραντεβού με την παρουσία του Βγενόπουλου που θα γίνει σήμερα.

Όπως γράφει η «SportDay», εφόσον δεν αλλάξει κάτι στα όσα έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους οι μέτοχοι, ο Βγενόπουλος θα συμμετάσχει κανονικά στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και θα βάλει το ποσό που ισοδυναμεί με το ποσοστό του.

Εκνευρισμένος ήταν ο Λέτο τη στιγμή της αντικατάστασής του λόγω ενός τραυματισμού που αποκόμισε. Ο Αργεντινός βγήκε στο 65' και στο 83' αποχώρησε από τον πάγκο για τα αποδυτήρια έχοντας δεμένο το αριστερό γόνατο. Μάλιστα από τα νεύρα του πέταξε ένα μπουκάλι που συμπτωματικά έσκασε μπροστά στον Νιόπλια.

Παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν πήρε εισιτήρια για το χθεσινό ματς, περισσότεροι από 1500 οπαδοί των «πρασίνων» βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x