Stoiximan Super League

Πρόστιμο και στήριξη

Σφίγγει τα λουριά η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μετά από σύσκεψη υπό τον Θοδωρή Ζαγοράκη, αποφασίστηκε σε πρώτη φάση να επιβληθεί με τη φωτιά και το σίδερο η χαμένη πειθαρχία στα αποδυτήρια της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο, ενώ-τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας-ο Παύλος Δερμιτζάκης συνεχίζει στο πόστο του έχοντας τη στήριξη της ηγεσίας του συλλόγου. .

Σφίγγει τα λουριά η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μετά από σύσκεψη υπό τον Θοδωρή Ζαγοράκη, αποφασίστηκε σε πρώτη φάση να επιβληθεί με τη φωτιά και το σίδερο η χαμένη πειθαρχία στα αποδυτήρια της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο, ενώ-τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας-ο Παύλος Δερμιτζάκης συνεχίζει στο πόστο του έχοντας τη στήριξη της ηγεσίας του συλλόγου.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης αναμένεται να κάνει παρατηρήσεις είτε σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που έχουν... παραστρατήσει, είτε σε όλη την ομάδα, ενώ ο Παντελής Κωνσταντινίδης θα έχει πλέον πιο ενεργό ρόλο στέλνοντας το μήνυμα πως όλοι τελούν υπό την κρίση της διοίκησης. Η τιμωρία πέρα από το πρόστιμο (που δεν έχει γίνει γνωστό τι ύψος θα έχει και αν θα είναι ισόποσο για όλους) είναι πολύ πιθανό να αφορά και τον παραγκωνισμό ορισμένων ποδοσφαιριστών μέχρι να συμμορφωθούν.

Μιλά ο Δερμιτζάκης

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει την Τετάρτη στις 14:00 ο Παύλος Δερμιτζάκης. Η απόφαση να μιλήσει σε μία περίοδο χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις (λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής) σχετίζεται προφανώς με τους τριγμούς που προκλήθηκαν στις τάξεις της ομάδας μετά την ήττα από τον Άρη. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του για να αποφορτιστούν.

Σε απολογία ο Ζουέλα

Εξηγήσεις στη διοίκηση του ΠΑΟΚ θα κληθεί να δώσει ο Φρανσίσκο Ζουέλα. Ο αμυντικός του «Δικεφάλου» αποχώρησε από την προπόνηση όταν αντιλήφθηκε ότι δεν είναι στις βασικές επιλογές για το ντέρμπι με τον Άρη, προφασιζόμενος αδιαθεσία. Ο Παύλος Δερμιτζάκης παρέπεμψε τον παίκτη στη διοίκηση, η οποία και αναμένεται να τον τιμωρήσει με πρόστιμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x