Θανάσης Ράλλης

Τηλεοπτικό sex και στοιχηματικά δικαιώματα

Δώστε επιλογές στους παίχτες. Βαθμολογήστε τις επιδόσεις τους, φορέστε περούκα σε έναν για να νομίζει ο άλλος που μπαίνει κάτω από τα σκεπάσματα με σκοπό το χούφτωμα, ότι έχει δίπλα του γυναίκα αλλά να του προκύπτει Μήτσος. Ανακατέψτε την τράπουλα...



Από όποια πλευρά και αν το δει κανείς , το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι εκτός πραγματικότητας. Ζει σε ένα δικό του παράλληλο σύμπαν, όπου όλα μπορούν να συμβούν ενώ δεν θα φαινόταν σε κανέναν παράξενο αν σε αυτόν τον φανταστικό κόσμο φύτρωναν ευρώ στα δέντρα. Και ενώ γύρω μας επικρατεί μία απίστευτη μιζέρια, γιατί όλα μας πάνε στραβά και όλοι θέλουν το κακό μας και όλοι θέλουν να μας πιουν το αίμα και όλοι θέλουν να μας ταράξουν στους φόρους και όλοι μας πρέπει να κάνουμε αυτό που μας λένε, γιατί αν δεν το κάνουμε η χώρα θα καταστραφεί (δεν συμφωνώ με όλα αυτά, αλλά αφού τα λέει το δελτίο του MEGA έτσι θα είναι), έρχεται η Σούπερ Λίγκα και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Συνεχίστε να διαβάζετε αφού στο τέλος του κειμένου γίνεται αναφορά σε τηλεοπτικό sex

Θέλει λέει το 10% των κερδών από το στοίχημα και το 10% από τα λεφτά που θα μπουν στα ταμεία του κράτους από τις άδειες στις στοιχηματικές εταιρίες. Από ποιους γίνεται αυτό το αίτημα; Από ανθρώπους που λειτουργούν με γνώμονα το καλό της ελληνικής κοινωνίας και πάνω από όλα βάζουν τον άνθρωπο, ενώ το προϊόν που προσφέρουν ανταποκρίνεται πλήρως στα «θέλω» του κοινού και προβάλλει πάνω από όλα το «ευ αγωνίζεσθε». Το φανταστικό σύμπαν που λέγαμε. Βάλτε του και ένα ομπρελίνο και έχετε ένα ωραιότατο κοκτέιλ αλαζονικής και εκτός πραγματικότητας συμπεριφοράς.

Είναι δίκαιο το αίτημα τους; Δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ότι μέσα σε όλα αυτά πράγματα που ακούμε καθημερινά, κάτι τέτοιες κινήσεις ακούγονται πραγματικά … πώς να το θέσω κομψά; Δεν μπορώ να το θέσω κομψά οπότε το αφήνω στην κρίση σας.

Συνεχίστε να διαβάζετε αφού στο τέλος του κειμένου γίνεται αναφορά σε τηλεοπτικό sex

Ας κάνουν ότι θέλουν, απλά κάποια στιγμή δεν θα ασχολείται κανένας μαζί τους. Γιατί το πρόβλημα μας δεν είναι τα συμφέροντα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και όλων των υπόλοιπων. Ας κάνουν λοιπόν ό,τι θέλουν, ας πάρουν το 10% και ας το χρησιμοποιήσουν όπως ξέρουν καλύτερα. Για την βελτίωση του ποδοσφαιρικού προϊόντος δηλαδή. Εντάξει γράφουμε και καμιά αηδία για να περάσει η ώρα.

Τζεμπούρ

Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο από όλα είναι η ψυχολογική κατάσταση του Τζεμπούρ. Που δήλωσε ότι λυπάται που έφυγε ο Μπάγεβιτς. Γιατί είχαν συζητήσει λέει και τα είχαν βρει. Ο Τζεμπουρ… Λυπάται που έφυγε ο Μπάγεβιτς. Ο Τζεμπούρ… Λυπάται που έφυγε ο Μπάγεβιτς.

Άρα πλέον μπορώ να σβήσω αυτή τη δήλωση από το top 5 των δηλώσεων που δεν περίμενα να ακούσω ποτέ. Ήταν ακριβώς κάτω από το «Ο Μπιγκόν είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα στη ζωή μου» δια στόματος Ζάχοβιτς. Δεν το είπε βέβαια ο Σλοβένος, αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

Big Brother

Από εκεί και πέρα προσπαθώ ακόμα να καταλάβω, ποιος σκέφτηκε να φέρει και πάλι το Big Brother στην Ελλάδα και με τι κριτήριο. Χωρίς να έχω δει ούτε λεπτό και με τη νίκη του Τσάκα να στριφογυρνάει ακόμα στο μυαλό μου και ας έχουν περάσει δέκα χρόνια, ελπίζω ότι ο λόγος που γίνεται, είναι για να δούμε επιτέλους πραγματικό sex στην ελληνική τηλεόραση. Μπορεί τα επεισόδια να είναι μαγνητοσκοπημένα αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Δώστε sex στον λαό και αφήστε όλα τα υπόλοιπα.

Και όχι απλό sex. Δώστε επιλογές στους παίχτες. Βαθμολογήστε τις επιδόσεις τους, φορέστε περούκα σε έναν για να νομίζει ο άλλος που μπαίνει κάτω από τα σκεπάσματα με σκοπό το χούφτωμα, ότι έχει δίπλα του γυναίκα αλλά να του προκύπτει Μήτσος. Ανακατέψτε την τράπουλα, δώστε κίνητρο στην ανωμαλία, επιβραβεύστε τον σαδομαζοχισμό, ανυψώστε το πεσμένο ηθικό του Έλληνα. Κάντε το βήμα παραπάνω επιτέλους.

Αυτό είναι ένα Big Brother που θα ήθελα να δω. Αλληλούια.

ΥΓ.1 Αν ο Φερνάντο Σάντος πιστεύει ότι ο κόσμος δεν πήγε στο γήπεδο στον προηγούμενο αγώνα της Εθνικής λόγω της συναυλίας των U2, μπορώ κι εγώ να πιστεύω ότι ποτέ δεν μου έτυχε να μου την πέσουν τρεις γυναίκες ταυτόχρονα σε μπαρ, επειδή απλά δεν έδειχνα διαθέσιμος και βάζω την ηθική πάνω από όλα.

ΥΓ.2 Η συναυλία των Scorpions μπορεί να αναβλήθηκε, αλλά μην ανησυχείτε. Τον περισσότερο κόσμο που θα βλέπατε στο γήπεδο, μπορείτε να τον συναντήσετε ανά πάσα στιγμή στο σκυλάδικο της γειτονία σας.

Blood_and_the_city@hotmail.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x