Stoiximan Super League

Και «si» και «oui»

Απρόσμενος πλην όμως ευχάριστος πονοκέφαλος για τη διοίκηση της ΑΕΚ. Μετά τον Μανόλο Χιμένεθ και ο Πολ Λε Γκουέν απάντησε θετικά στην πρόταση του Σταύρου Αδαμίδη. Πλέον ο πρόεδρος της ΠΑΕ καλείται να ζυγίσει όλα τα δεδομένα και να πάρει την οριστική του απόφαση. Αυτή αναμένεται μέχρι τα μεσάνυχτα. Μικρό προβάδισμα φαίνεται να έχει ο Ισπανός τεχνικός, που δήλωσε: «Απομένουν τα τυπικά κι έρχομαι στην Αθήνα».

Απρόσμενος πλην όμως ευχάριστος πονοκέφαλος για τη διοίκηση της ΑΕΚ. Μετά τον Μανόλο Χιμένεθ και ο Πολ Λε Γκουέν απάντησε θετικά στην πρόταση του Σταύρου Αδαμίδη. Πλέον ο πρόεδρος της ΠΑΕ καλείται να ζυγίσει όλα τα δεδομένα και να πάρει την οριστική του απόφαση.

Όλα αυτά κι ενώ ο Ισπανός τεχνικός θεωρείτο σίγουρος. Μάλιστα, πληροφορίες ανέφεραν πως οι συζητήσεις είχαν φτάσει στο σημείο να συμφωνηθούν οι απολαβές του και του επιτελείου του. Ο πρώην προπονητής της Σεβίλλης είχε συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο έναντι 725.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο και 800.000 τον δεύτερο, ενώ περίπου 200.000 ευρώ προβλεπόταν να λάβουν οι συνεργάτες του για κάθε χρόνο.

Όμως ο Πολ Λε Γκουέν, ο οποίος νωρίτερα είχε ζητήσει χρόνο για να το σκεφτεί καλύτερα αναγκάζοντας τη διοίκηση της ΑΕΚ να στραφεί με… χίλια προς τον Μανόλο Χιμένεθ, αποφάσισε να πει το «oui» φέρνοντας σε δίλημμα τον Σταύρο Αδαμίδη και τους συνεργάτες του. Έτσι η ΑΕΚ που αναζητούσε έναν προπονητή για τον πάγκο της, βρέθηκε ανάμεσα σε δύο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ καλείται να ζυγίσει τα δεδομένα και να αποφασίσει. Αυτό αναμένεται να συμβεί μέχρι τα μεσάνυχτα.

Ασφαλείς προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν, αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Άλλωστε ο ίδιος ο 46χρονος τεχνικός δήλωσε στο www.aek365.gr: «Είμαι σε συνεχή ανοιχτή γραμμή με τον Αλβάρο (σ.σ εκπρόσωπό του) και με ενημέρωσε ότι είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αύριο θα έχουν τελειώσει και τα τυπικά και θα έρθω εν συνεχεία στην Αθήνα». Παράλληλα δήλωσε άγνοια για τις επαφές της ΑΕΚ με τον Πολ Λε Γκουέν: «Δεν μου ανέφερε κανείς ότι η ΑΕΚ συζητάει και με άλλον προπονητή και θα πρέπει να περιμένω την απόφασή της», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x