Ελλάδα

Μαρούσι… εγγυημένο και στο «τιμόνι» Αλεξανδρής

Κανονικά θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ των ανδρών το Μαρούσι. Τα χρήματα για την εγγυητική επιταγή βρέθηκαν και θα καταβληθούν το γρηγορότερο δυνατό (την Παρασκευή λήγει ούτως ή άλλως η προθεσμία) προκειμένου ο σύλλογος των βορείων προαστίων να πάρει από την ΕΕΑ το πιστοποιητικό συμμετοχής. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα έχει αύριο, Παρασκευή, συνάντηση με τη διοίκηση προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Κανονικά θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ των ανδρών το Μαρούσι. Τα χρήματα για την εγγυητική επιταγή βρέθηκαν και θα καταβληθούν το γρηγορότερο δυνατό (την Παρασκευή λήγει ούτως ή άλλως η προθεσμία) προκειμένου ο σύλλογος των βορείων προαστίων να πάρει από την ΕΕΑ το πιστοποιητικό συμμετοχής.

Όσον αφορά στον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας; Παρά το γεγονός ότι είχε ακουστεί το όνομα του Γιώργου Καλαφατάκη, τελικά όπως όλα δείχνουν, επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου θα είναι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος την Παρασκευή θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες την ομάδα.

Πάντως, παρά την θετική εξέλιξη, το Μαρούσι είναι πολύ πιθανό να μην είναι έτοιμο για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη. Αν συμβεί αυτό, το παιχνίδι θα κατακυρωθεί υπέρ του συγκροτήματος του Σαρόν Ντρούκερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x