Γενικά

«Βρείτε λεφτά ή παραιτηθείτε»!

Να βρεθεί λύση στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τμήμα πόλο και γενικότερα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός μέχρι το Σάββατο, ειδάλλως τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου να παραιτηθούν, ζήτησαν οι οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρόλευκων». Περίπου 200 από αυτούς βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του Ερασιτέχνη στην Πλατεία Αλεξάνδρας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την άσχημη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει αρκετά τμήματα.

Να βρεθεί λύση στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τμήμα πόλο και γενικότερα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός μέχρι το Σάββατο, ειδάλλως τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου να παραιτηθούν, ζήτησαν οι οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρόλευκων».

Περίπου 200 βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι (15:00) στα γραφεία του Ερασιτέχνη στην Πλατεία Αλεξάνδρας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την άσχημη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει αρκετά τμήματα.

«Βρείτε λεφτά ή παραιτηθείτε», είναι το μήνυμα που πέρασαν στον γενικό γραμματέα, Γιάννη Λάμπρου, με τον οποίο συνομίλησαν. Γύρω στις 16:00 αποχώρησαν χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αντίδραση από την πλευρά του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x