Games

Κερδίστε το νέο “Medal of Honor”! - Η κορυφαία πολεμική σειρά αναγεννιέται

Το Sport-fm.gr σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε το νέο πολεμικό video game της σειράς Medal of Honor.

Το νέο Medal of Honor έρχεται στην Ελλάδα και οι απανταχού φαν του πολεμικού τίτλου ανυπομονούν να εφαρμόσουν την τεχνική τις σε συνθήκες σύγχρονου πολέμου πλέον!

Το Sport-fm.gr σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε το νέο πολεμικό video game της σειράς Medal of Honor.

Στείλτε e-mail με το ονοματεπώνυμό σας στο site@sport-fm.gr και λάβετε μέρος στην κλήρωση για 2 παιχνίδια Medal of Honor για PlayStation 3.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου.


Medal of Honor 2010

Η αγορά των τίτλων που προσπαθούν να απεικονίσουν τις συνθήκες ενός πολέμου είναι ιδιαίτερα δύσκολη και η σειρά Medal of Honor έχει σημαδέψει αρκετές από τις καλύτερες στιγμές της κατηγορίας. Το studio της ΕΑ στο Los Angeles σε συνεργασία με την DICE, ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο της μεταφοράς της σειράς στη νέα εποχή, στο σύγχρονο πόλεμο και το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια.

Χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές μηχανές γραφικών (μια τροποποιημένη έκδοση της Unreal Engine 3 για το single-player κομμάτι και την Frostbite για το multiplayer), το νέο Medal of Honor αποδίδει τα μέγιστα σε επίπεδο γραφικών, animation και τεχνικού τομέα. Οι πίστες είναι σχεδιασμένες με την παραμικρή λεπτομέρεια, οι στρατιώτες συμπεριφέρονται όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται και ο ήχος είναι εξαιρετικός, αποδίδοντας από τον πιο μικρό πυροβολισμό έως και την πιο μεγάλη έκρηξη. Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα την ρεαλιστική απεικόνιση του πεδίου της μάχης που βρίσκεται στο Αφγανιστάν.

Ο παίκτης καλείται να ολοκληρώσει μια μεγάλη σειρά αποστολών, αναλαμβάνοντας το ρόλο είτε ενός στρατιώτη της ομάδας Tier 1, είτε των Rangers. Η πρώτη ομάδα αναλαμβάνει δράση στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, όπου απαιτείται τρομακτική λεπτομέρεια στις κινήσεις, αφού απαιτείται ο αιφνιδιασμός του αντιπάλου. Οι Rangers, αντίθετα, κάνουν την εμφάνισή τους με πολύ πιο έντονο τρόπο, αφού προτιμούν να δρουν σε συνθήκες χάους, με βόμβες να σκάνε δίπλα τους και τον πιο βαρύ οπλισμό έτοιμο για χρήση κάθε δευτερόλεπτο που περνάει.

Πέραν του απλού, single-player, τμήματος, ο παίκτης μπορεί να απολαύσει ακόμη και διασκέδαση μέσω διαδικτυακών αγώνων με άλλους κατόχους του τίτλου απ’ όλο τον πλανήτη. Την ανάπτυξη αυτού του τομέα του νέου Medal of Honor έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας το ταλαντούχο studio της DICE, το οποίο μας έδωσε τη δυνατότητα να χαρούμε πριν από μερικούς μήνες το Battlefield: Bad Company 2 που έχει καταφέρει να πιάσει κορυφή στον τομέα της multiplayer δράσης.

Το Medal of Honor θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα και στην Limited Edition, η οποία θα περιλαμβάνει μια πρόσκληση για συμμετοχή στη beta του Battlefield 3, καθώς και πρόσβαση σε ειδικά όπλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον τίτλο. Οι κάτοχοι PlayStation 3 θα μπορούν ακόμη να κατεβάσουν στο σύστημά τους μια ανανεωμένη έκδοση του κλασικού παιχνιδιού Medal of Honor: Frontline. Αξίζει ακόμη να τονιστεί πως η ΕΑ συνεργάστηκε με το συγκρότημα Linkin Park για την μουσική επένδυση της δράσης, που δένει άριστα με το υπόλοιπο δημιούργημα.


Όροι συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων συμμετοχής από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM, εφεξής «Διοργανωτής» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα).

1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται στον ιστότοπο του Διοργανωτή, www.sport-fm.gr, από την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 15:00 έως και τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 12:00.
2. Για την επιτυχή συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η συμπλήρωση της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας με τα πραγματικά στοιχεία του συμμετέχοντα. Η συμπλήρωση της φόρμας δεν έχει οικονομική επιβάρυνση για το συμμετέχοντα.

3. Η κλήρωση των Δώρων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 13:00 στα γραφεία του Διοργανωτή (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα) και θα αναδείξει δύο (2) νικητές.

4. Το Δώρο για τον κάθε νικητή είναι ένα DVD με το ηλεκτρονικό παιχνίδι Medal of Honor (έκδοση Οκτωβρίου 2010) της EA Sports για την παιχνιδομηχανή Sony PlayStation 3.

5. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν από τον ιστότοπο που διεξήγε το διαγωνισμό και θα ενημερωθούν από τα γραφεία του Διοργανωτή για την παραλαβή του δώρου τους μετά την κλήρωση, (οδός Δαβάκη, αρ. 58, Καλλιθέα Αττικής, τηλ. επικοινωνίας 210 9578990 -1. Για την παραλαβή του δώρου του ο κάθε νικητής θα πρέπει να επιδεικνύει την αστυνομική του ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο του ζητηθεί από το Διοργανωτή.

6. Το Δώρο κάθε νικητή είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

7. Ο «Διοργανωτής» ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε τυχόν προκληθεί στους νικητές από τη χρήση του.

8. Δια της επιτυχούς συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα, όπως θα προκύψουν από τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό, θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από το «Διοργανωτή» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής του Διαγωνισμού. Έπειτα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα καταστραφούν.

9. Ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.sport-fm.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο.

10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του «Διοργανωτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x