F1

Στη Ρωσία η F1 από το 2014!

Τα «μεγάλα μέσα» της Ρωσίας τα καταφέρανε, καθώς από το 2014 και για έξι χρόνια, το Σότσι θα φιλοξενεί το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, θετικά είναι τα μηνύματα που προέκυψαν από τη συζήτηση του Βλαντιμίρ Πούτινγκ με τον Μπέρνι Έκλεστοουν.

Τα «μεγάλα μέσα» της Ρωσίας τα καταφέρανε, καθώς από το 2014 και για έξι χρόνια, το Σότσι θα φιλοξενεί το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, θετικά είναι τα μηνύματα που προέκυψαν από τη συζήτηση του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Μπέρνι Έκλεστοουν.

«Έχουμε φτάσει σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη της Φόρμουλα 1, ώστε το Σότσι να φιλοξενήσει το ρωσικό γκραν πρι από το 2014 μέχρι το 2020», ήταν η δήλωση του Πούτιν.

Ενθουσιασμένος από την παραπάνω εξέλιξη είναι και υπεύθυνος των εμπορικών δικαιωμάτων της Φόρμουλα 1, Μπέρνι Έκλεστοουν.

«Ειλικρινά ελπίζω πως η F1 πρόκειται να παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό που θα συμβεί στο Σότσι. Είμαι σίγουρος πως το σιρκουί θα είναι πολύ καλό, είναι αυτό που θέλουμε και αυτό που χρειαζόμαστε και είμαι πολύ χαρούμενος», τόνισε ο Έκλεστοουν.

Το Σότσι το 2014 θα υποδεχτεί και τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x