Stoiximan Super League

Πανιώνιος-Εργοτέλης 0-1 (Τελικό)

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Εργοτέλη στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Στο ημίχρονο προηγούνται 1-0 με τέρμα του Λεάλ στο 40'. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sportfm.gr.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Εργοτέλη στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στο δεύτερο ημίχρονο προηγούνται 1-0 με τέρμα του Λεάλ στο 40'.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sportfm.gr.



95' Σφύριγμα της λήξης. Ο Εργοτέλης κατάφερε να νικήσει τον Πανιώνιο για πρώτη φορά εκτός εδράς! Αυτή είναι επίσης η πρώτη νίκη της κρητικής ομάδας απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες ύστερα από το 2006 (2-1).

93' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Καρέλης αντικαθιστά τον Ρομάνο.

92' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Σαρρής μπάινει στη θέση του Μπέτο.

89' Ωραία προσπάθεια Φραγκουλάκη ο οποίος μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει από τα αριστερά, αλλά ο Μάχο διώχνει σε κόρνερ με ωραία επέμβαση.

86' Εκτέλεση φάουλ από τον Πούπο, ο Δασκαλάκης δεν συγκρατεί τη μπάλα στην έξοδο που πραγματοποιεί, αλλά οι αμυντικοί του Εργοτέλη απομακρύνουν τη μπάλα πριν τον κίνδυνο.


82’ Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Στη θέση του Λεάλ ο Ορφανός.

80' Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Γουνδουλάκης στη θέση του Φουνγκβάγιο .

76’ Σουτ του Βαζ τε, η μπάλα στην αγκαλιά του Δασκαλάκη…

65’ Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ο Σαλαλί δοκίμασε ένα σουτ εκτός περιοχής, ο Δασκαλάκης έπεσε στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε με υπερένταση την μπάλα.

64’ Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Στη θέση του Μπάλαμπαν ο Σαλαλί.

61’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Η φάση είναι «καρμπόν» με αυτή που έγινε στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μανιάτης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Λάτκα πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

53’ Κίτρινη κάρτα στον Πούπο… γιατί κανείς δεν τον είχε πάρει χαμπάρι! Ο παίκτης του Πανιωνίου πήρε τη θέση του Γκούρντι με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, όμως δεν περίμενε στη γραμμή του πλάγιου άουτ και το ματς ξεκίνησε χωρίς η αλλαγή να γίνει και επίσημα. Όταν ο διαιτητής το αντιλήφθηκε του έδειξε την κίτρινη κάρτα. Πρόκειται για απροσεξία του 4ου διαιτητή.

50’ Σέντρα του Μανιάτη από δεξιά, ο Βαζ τε πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον Δασκαλάκη.

48’ Καλό σουτ του Πούπο από αριστερά, η μπάλα πέρασε άουτ.

46' Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Στη θέση του Κούρντι ο Πούπο.

46' Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

Ο Εργοτέλης μπορεί να μην είχε την υπεροχή στο πρώτο 45λεπτο, αλλά ήταν πιο συγκεντρωμένος στον στόχο και στην πρώτη –πραγματική- ευκαιρία που του δόθηκε έκανε τη ζημιά στον Πανιώνιο. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι, αν και έφτασαν αρκετές φορές στην πηγή, έδειξαν χαρακτηριστική δυσκολία να πιουν νερό.

45+ 2' Λήξη πρώτου ημιχρόνου

45’+ 1' Κίτρινη κάρτα στον Βάρο.

43’ Ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Μανιάτης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Λάτκα πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

40’ ΓΚΟΛ 0-1 ο Εργοτέλης. Ο Λεάλ, σε μία αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, βγήκε απέναντι από τον Μάχο και πλασάροντας με ψυχραιμία άνοιξε το σκορ.

36’ Ο Βάρο έπεσε στην περιοχή του Εργοτέλη ζητώντας πέναλτι, -σύμφωνα με το ριπλέι, δικαίως- ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

23’ Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Ο Ρουμπάκης γέμισε στην περιοχή από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Μπούντιμιρ πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Μάχο.

19' Απείλησε και πάλι ο Πανιώνιος με μακρινό και τεχνικό σουτ του Μπάλαμπαν, η μπάλα πέρασε άουτ, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

10’ Μακρινό σουτ του Μανιάτη, η μπάλα στην αγκαλιά του Δασκαλάκη.

6’ Καλό διαγώνιο σουτ του Λεάλ από δεξιά, ο Μάχο απέκρουσε, διώχνοντας σε κόρνερ

4’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο, ο Μπάλαμπαν βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Δασκαλάκη, πλάσαρε στην αντίθετη γωνία, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των Κρητικών.

1' Έναρξη του αγώνα



Πανιώνιος (Μίκαελ Στόρε): Μάχο, Μανιάτης, Φουνγκβάγιο (80' Γουνδουλάκης), Λάτκα, Ριέρα, Μπάλαμπαν (64' Σαλαλί), Βάρο, Κουμορτζί, Σιόβας, Κούρντι (46' Πούπο), Βαζ τε

Στον πάγκο: Μπέλιτς, Όμο, Χίκα, Τσότσαλιτς, Σάλαλι,

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Ολίσε, Ρομάνο (93' Καρέλης), Φραγκουλάκης, Βίσιο, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Ρουμπάκης, Μπούντιμιρ, Λεάλ (82' Ορφανός), Μπέτο (92' Σαρρής)

Στον πάγκο: Αθανασίου, Βερπακόφσκις, Σαρρής, Αλεξόπουλος, Σιάκκας, Καρέλης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Αργυρός (Αθηνών)
ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης



«Καυτό»… μίτινγκ στην πλατεία! Προερχόμενοι από δύο ήττες έκαστος, Πανιώνιος και Εργοτέλης συγκρούονται στη Νέα Σμύρνη και βλέπουν ο ένας τον άλλο ως ευκαιρία να σκάσει και πάλι το χειλάκι τους. «Απαραίτητη» η νίκη -ειδικά για τους γηπεδούχους, που βρίσκονται στην προτελευταία θέση και δεν έχουν πολυτέλειες για άλλες εντός έδρας «σπατάλες».

* Οι Κρητικοί μετρούν μόλις μία νίκη κόντρα στον Πανιώνιο, αυτή στο Παγκρήτιο στις 10/9/2006.

* Από τους Κρητικούς, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Γιαλούσης, Χρυσοφάκης και Τζούνιορ. Αντιθέτως, ο Αλεξόπουλος προπονήθηκε κανονικά και πιθανότατα θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

* Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Κοντοέ και Γιόνσον

* «Μπορούμε να πάρουμε βαθμούς από οποιονδήποτε αντίπαλο σε οποιαδήποτε έδρα», τόνισε ο Νίκος Καραγεωργίου στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα, αφού πρώτα είχε πλέξει το εγκώμιο του Πανιωνίου.

* Οι «κυανέρυθροι» έχουν περισυλλέξει μόλις τέσσερις βαθμούς και βρίσκονται στην προτελευταία θέση του πίνακα. Ο Μίκαελ Στόρε, παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου, ότι: «Αισθανόμαστε πίεση. Όλοι νοιώθουμε πίεση και είναι φυσιολογικό. Δεν γίνεται διαφορετικά, πρέπει να παίρνουμε τα αποτελέσματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x