Stoiximan Super League

Live: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 1-0 (Τελικό)

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική της Superleague. Μπροστά 1-0 στο σκορ οι "πράσινοι", μετά από γκολ του Βύντρα στο 20'! "Στην κόψη του ξυραφιού" το παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ισορροπήσει, μετά το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο των "πράσινων". Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr.

Κάτι παθαίνει με τον ΠΑΟΚ!

Μετά τα προπέρσινα δύο γκολ, ο Λουκάς Βύντρα συνέχισε την προσωπική παράδοσή του με το «δικέφαλο του Βορρά» και με ένα φοβερό σουτ, χάρισε στον Παναθηναϊκό μια μεγάλη νίκη (1-0) στο ΟΑΚΑ.

Εξαιρετικοί… κατά το ήμισυ οι «πράσινοι», άφησαν στη μέση την καλή απόδοση του πρώτου ημιχρόνου και επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να «κλέψει» στο τέλος τον πόντο.



90' +3' Λήξη της αναμέτρησης.

89' Κίτρινη κάρτα στον Φωτάκη.

88' Ακυρώθηκε σωστά γκολ του Σισέ ως οφσάιντ.

86': Μετά από εξαιρετική ενέργεια του Ελ Ζαρ και σέντρα από δεξιά, ο Φωτάκης πιάνει την κεφαλιά, αλλά ο Τζόρβας αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ!

85': Ο Σισέ κλέβει την μπάλα, φτάνει απέναντι στον Κρέσιτς, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ τον νικάει και πάλι στο τετ α τετ!

82': Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και αριστερά, στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

80' - Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: Στη θέση του τραυματία Ίβιτς μπαίνει ο Φιλομένο

78' - Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό: Ο Δημούτσος αντικαθιστά τον Λουίς Γκαρσία

77' - Κίτρινη κάρτα για τον Παναθηναϊκό: Την είδε ο Χριστοδουλόπουλος, για δυνατό μαρκάρισμα στον Ελ Ζαρ

75': Ο Βιεϊρίνια πιάνει ένα φοβερό σουτ με το δεξί, λίγο έξω από την περιοχή και αναγκάζει τον Τζόρβα να "απογειωθεί" και να αποκρούσει σε κόρνερ

69': Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ο Ελ Ζαρ πιάνει το χαμηλό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα περνάει εξω από το αριστερό δοκάρι του Τζόρβα

68' - Αλλαγές για τον ΠΑΟΚ: Ο Φωτάκης αντικαθιστά τον Γκαρσία και ο Ελ Ζαρ τον Σαλπιγγίδη

65' - Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό: Στη θέση του Καραγκούνη ο Μαρίνος

63' - Κίτρινη κάρτα για τον ΠΑΟΚ: Ο Σισέ ξεπέρασε τον Γκαρσία κι εκείνος τον "γκρέμισε" από πίσω

59' - Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό: Ο Σιμάο στη θέση του Χριστοδουλόπουλου

55': Χωρίς μεγάλη φάση τα πρώτα λεπτά του β' ημιχρόνου, με τον Παναθηναϊκό να έχει ανακόψει κάπως τον ρυθμό του και τον ΠΑΟΚ να ψάχνει τις αντεπιθέσεις

46': Έναρξη του β' μέρους

45'+2': Λήξη του ημιχρόνου

44': Σε πολύ ωραία σέντρα του Βύντρα από δεξιά, ο Σισέ πιάνει απευθείας το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Κρέσιτς πέφτει και αποκρούει ενστικτωδώς σε κόρνερ!

36': Σε σέντρα του Μπουσαϊντί από δεξιά, ο Μουσλίμοβιτς φεύγει από οριακά κανονική θέση, αλλά πιάνει με δυσκολία την κεφαλιά και δίνει την ευκαιρία στον Τζόρβα να μπλοκάρει

34': Μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, ο Τζόρβας κάνει άστοχη έξοδο, αλλά η κεφαλιά που πιάνει στο δεύτερο δοκάρι ο Κοντρέρας κοντράρει στο σώμα του Βύντρα και απομακρύνεται

30' - Κίτρινη κάρτα για τον Παναθηναϊκό!: Ο Ίβιτς φεύγει κατά μέτωπο στην αντεπίθεση και ο Σαριέγκι -που τον καταδιώκει- τον "γκρεμίζει" πριν μπει στην περιοχή!

28' - ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!: Ο Καραγκούνης έβγαλε όμορφα τον Σισέ σε θέση βολής από δεξιά, ο Γάλλος σούταρε απευθείας στην κλειστή γωνία, αλλά η μπάλα "τράνταξε" το αριστερό δοκάρι του Κρέσιτς!

27': Το γκολ του Βύντρα δεν έχει ανακόψει το ρυθμό του Παναθηναϊκού, που εξακολουθεί να πιέζει

20' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!: Ο Βύντρα βρίσκει χώρο έξω από την περιοχή, πιάνει ένα φοβερό σουτ και "καρφώνει" την μπάλα στη δεξιά γωνία του Κρέσιτς!

19': Μετά από σέντρα του Βύντρα από δεξιά, ο Σισέ κοντρολάρει στο δεύτερο δοκάρι και σουτάρει απευθείας, αλλά ο Κρέσιτς πέφτει και αποκρούει δύσκολα!

17': Σε σέντρα του Σπυρόπουλου με το δεξί (!), ο Μαλεζάς διεκδικεί την κεφαλιά με τον Σισέ και βρίσκοντας την μπάλα με την ομοπλάτη, τη στέλνει να περάσει για λίγο έξω από την εστία της ομάδας του!

13': Ο Καραγκούνης στριφογυρίζει έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ και πιάνει το δυνατό σουτ με το αριστερό, αλλά ο Κρέσιτς πέφτει στη γωνία του και μπλοκάρει

12': Πρώτη καλή φάση για τον ΠΑΟΚ! Μουσλίμοβιτς και Βιεϊρίνια συνεργάστηκαν ωραία, ο τελευταίος βγήκε "φάτσα" με τον Τζόρβα, αλλά άνοιξε πολύ την μπάλα προς τα δεξιά και η ευκαιρία χάθηκε για τους Θεσσαλονικείς!

10': Έχει ισορροπήσει ο ΠΑΟΚ, μετά το δυνατό ξεκίνημα των γηπεδούχων στα πρώτα λεπτά

3': Νέα καλή φάση για τον Παναθηναϊκό. Μετά από απόκρουση του Κοντρέρας σε προσπάθεια του Χριστοδουλόπουλου, ο Κατσουράνης προσπάθησε να πλασάρει στην κίνηση από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Κρέσιτς μπλόκαρε σταθερά την μπάλα

1': Πρώτη καλή φάση για τον Παναθηναϊκό, με τη συμπλήρωση 30 δευτερολέπτων αγώνα! Ο Σισέ προχώρησε όμορφα από τον άξονα, έπιασε -πιεζόμενος- το συρτό σουτ και ανάγκασε τον Κρέσιτς να πέσει στη δεξιά του γωνία και να αποκρούσει σε κόρνερ

1': Έναρξη του αγώνα



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Βύντρα, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης (65' Μαρίνος), Λουίς Γκαρσία (78' Δημούτσος), Χριστοδουλόπουλος (59' Σιμάο), Σισέ

Στον πάγκο: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Πλεσί, Μαυρίας

ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Σακελλαρίου, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Γκαρσία (68' Φωτάκης), Βιτόλο, Ίβιτς (80' Φιλομένο), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (68' Ελ Ζαρ), Μουσλίμοβιτς

Στον πάγκο: Χαλκιάς, Κουτσιανικούλης, Σνάουτσνερ, Ζουέλα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ



Η απουσία του κόσμου από τις εξέδρες δεν είναι η μόνη που «πληγώνει» το σημερινό ντέρμπι. Σε αυτό οι δύο ομάδες θα κατέβουν με αρκετούς απόντες, καθώς για -διαφορετικούς λόγους- έμειναν εκτός οι Νίνης, Λέτο, Γκοβού, Καντέ για τον Παναθηναϊκό και οι Λίνο, Τσιρίλο, Σαβίνι για τον ΠΑΟΚ.

Η μόνη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος είναι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» μετρούν 3 νίκες και 2 ισοπαλίες μέχρι τώρα, έχοντας σκοράρει σε όλα τους τα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα (3-2 τον Πανσερραϊκό), έκτοτε μετράει 2 ήττες και 2 ισοπαλίες, ενώ αποτελεί τη μοναδική ομάδα (μαζί με τη Λάρισα) που δεν έχει σκοράρει εκτός έδρας.

Αρχή ενός αγωνιστικού «Γολγοθά» αποτελεί το σημερινό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Μετά το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά Ρούμπιν Καζάν (εντός), ΑΕΚ (εκτός), Ολυμπιακό (εντός), Ρούμπιν Καζάν (εκτός), ενώ αντίστοιχα ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με Βιγιαρεάλ (εκτός), Πανιώνιο (εντός), Εργοτέλης (εκτός) και Βιγιαρεάλ (εντός).

Συντριπτικά υπέρ του Παναθηναϊκού είναι η παράδοση στις εντός έδρας αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ. Σε σύνολο 52 παιχνιδιών, οι «πράσινοι» μετρούν 34 νίκες, 14 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Δείτε τι έγινε στο περσινό παιχνίδι



Σε επίπεδο επαγγελματικών πρωταθλημάτων, το αντίστοιχο ρεκόρ είναι 22-6-3, ενώ τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από την Αθήνα ήταν στις 9 Δεκεμβρίου 2001, με σκορ 2-1 και το νυν τεχνικό διευθυντή του, Παντελή Κωνσταντινίδη να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x