Stoiximan Super League

Live: Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου 2-2 (Τελικό)

Με γκολ του Μπρίτο στο 43', προηγήθηκε ο Ατρόμητος, με τον Μπρέσκα να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 57'. Ο Σαμπού έδωσε στο 79' και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους, για να φέρει το ματς στα ίσια (2-2) ο Ντολεζάι τρία λεπτά αργότερα. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.

Με γκολ του Μπρίτο στο 43', προηγήθηκε ο Ατρόμητος, με τον Μπρέσκα να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 57'.

Ο Σαμπού έδωσε στο 79' και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους, για να φέρει το ματς στα ίσια (2-2) ο Ντολεζάι τρία λεπτά αργότερα.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.



90+4' Λήξη της αναμέτρησης.

90+1' Κίτρινη κάρτα στον Ρόκα.

Τέσσερα θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

89' Ο Μόνχε τροφοδοτεί τον Καμπάνταη στην περιοχή, που πλασάρει ιδανικά, όμως παίκτης του Ατρομήτου απομάκρυνε πάνω στην γραμμή.

85' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Καραλής αντικατέστησε τον Σφακιανάκη.

85' Κίτρινη κάρτα στον Μπαζίνσκι.

82' ΓΚΟΛ 2-2 ο Ολυμπιακός Βόλου. Έπειτα από σέντρα που βγήκε από έξω αριστερά, ο Ντολεζάι έπιασε μία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και ισοφάρισε για την ομάδα του.

82' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Στη θέση του Ζαραδούκα ο Καπετάνος.

79’ ΓΚΟΛ 2-1 ο Ατρόμητος. Φανταστική σέντρα από τον Νεμπεγλέρα από δεξιά, ο Σαμπού πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

76’ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Στη θέση του Μάρτιν ο Φραντζιπάνε

71’ Καλό σουτ του Καμαρά, ο Ρόκα έδιωξε με υπερένταση την μπάλα κόρνερ

70’ Αναταραχή επικρατεί στο γήπεδο, καθώς σε μία θύρα σημειώθηκαν μικρο- επεισόδια και συμπλοκές μεταξύ των οπαδών των γηπεδούχων και των ματ.

68' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Στη θέση του Φαβάλι ο Σαρμιέντο

67' Κίτρινη κάρτα στον Μπρίτο

62’ Δοκάρι για τον Ατρόμητο. Ο Καμαρά, έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια, δοκίμασε ένα δυνατό σουτ –κεραυνό, όμως η μπάλα βρήκε στο δεξί «γάμα» της εστίας του Βόλου και κατέληξε άουτ.

60' Αλλαγή για Ατρόμητο. Στη θέση του Βινιάλ ο Νάστος.

57’ ΓΚΟΛ 1-1 ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο Μπρέσκα έφυγε στην αντεπίθεση και από θέση πλάγια δεξιά, πλάσαρε, η μπάλα κόντραρε στον Ολιβέιρα και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων

52' Κίτρινη κάρτα στον Ζαραδούκα

51' Κίτρινη κάρτα στον Ντολεζάι

49' Σουτ του Μπρέσκα από δεξιά, έδιωξε σε κόρνερ ο Σάντκβιστ

46’ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Στη θέση του Ρίκκα ο Μπρέσκα.

46' Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου.

Το γκολ ήρθε σε ένα ευνοϊκό χρονικό σημείο για τον Ατρόμητο, ο οποίος διαμαρτύρεται και δύο περιπτώσεις πέναλτι. Από την άλλη, στο πρώτο 45λεπτο και οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για πετύχουν κάποιο τέρμα, χωρίς όμως να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν μία κλασική ευκαιρία.

45+1' Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

43’ ΓΚΟΛ 1-0 ο Ατρόμητος. Ο Ρόκα έκανε ένα τραγικό λάθος. Βγήκε μία σέντρα από δεξιά προς τον Περόνε, ο τερματοφύλακας του Βόλου βγήκε από την εστία του για να διώξει την μπάλα πριν από τον επιθετικό των γηπεδούχων, αλλά την «έστρωσε» στον Μπρίτο. Ο τελευταίος έκανε από μακριά ένα ψύχραιμο και ψηλοκρεμαστό πλασέ και άνοιξε το σκορ.

37’ Ο Ατρόμητος ζητάει και πάλι πέναλτι. Ο Καμαρά κατέβασε την μπάλα στην περιοχή, από μία σέντρα που βγήκε από δεξιά. Στη φάση τον μάρκαρε ο Ντολεζάι, ο οποίος προκειμένου να μην κάνει ο φορ των γηπεδούχων το σουτ, είχε τεντώσει το αριστερό του χέρι και τον εμπόδιζε. Ο Καμαρά έπεσε κάτω και ζήτησε πέναλτι.

30’ Στα τελευταία λεπτά, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βγει μπροστά και πιέζουν. Έπειτα από μία φάση διαρκείας, ο Ουμπίντες έγινε αποδέκτης της μπάλας αριστερά, δοκίμασε ένα διαγώνιο σουτ, χωρίς όμως δυσκολέψει τον Σάντκβιστ.

28' Καλό σουτ του Ντολεζάι, η μπάλα στην αγκαλιά του Σαντκβιστ.

27’ Κίτρινη κάρτα στον Σφακιανάκη.

20' Κίτρινη κάρτα στον Ρίκκα

17’ Ο Περόνε κατέβασε την μπάλα με εξαιρετικό τρόπο στην περιοχή του Ολυμπιακού, αφού όμως ξέφυγε από τον Ντολεζάι, στο δεύτερο κοντρόλ άνοιξε πολύ την μπάλα και τον πρόλαβε ο Σανκαρέ, πριν προλάβει να κάνει το σουτ

10' Κίτρινη κάρτα στομ Μόνχε για θέατρο

7’ Πιέζει ο Ατρόμητος για να ανοίξει το σκορ και, στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, έχει κλείσει τους «ερυθρόλευκους» στα καρέ τους. Στο μεταξύ, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι, έπειτα από ένα μαρκάρισμα του Ρόκα στον Νεμπεγλέρα. Η φάση είναι λίγο περίεργη, αλλά από το ριπλέι φαίνεται ότι ο παίκτης του Βόλου, δεν πήγαινε στην μπάλα.

1' Έναρξη του αγώνα



ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης):Σάντκβιστ, Ολιβέιρα, Βινιάλ (60' Νάστος), Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Σφακιανάκης (85' Καραλής), Περόνε, Φαβάλι (68' Σαρμιέντο), Μπρίτο

Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Σαγκανόφσκι, Σκόνδρας, Τάτος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Ρόκα, Ζέλεσι, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Ζαραδούκας (82' Καπετάνος), Ρόκας, Λεάντρο, Ουμπίντες, Μόνχε, Ρίκκα (46' Μπρέσκα), Μάρτιν (76' Φραντζιπάνε)

Στον πάγκο: Γιακούποβιτς, Καμπάνταης, Φακούντο, Τόμας



* «Στα πάνω της» η ομάδα του Δώνη (μετά τη νίκη με τον Πανσερραϊκό και την ισοπαλία στην Τρίπολη), αλλά άντε να… υποτιμήσεις και εκείνη του Τσιώλη (μετά τις «κηδείες» σε Ν. Σμύρνη, Τούμπα και φυσικά απέναντι στην ΑΕΚ).

Διαφορετικοί προβληματισμοί «ταλαιπωρούν» τους δύο τεχνικούς πριν τη σέντρα. Ο Γιώργος Δώνης έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Αναστασάκου και Καραγκούνη, ενώ οι μοναδικοί «πονοκέφαλοι» για τον Σάκη Τσιώλη είναι αγωνιστικοί και αφορούν διλήμματα για το βασικό σχήμα (Σέλεζι και Ψυχογιός διεκδικούν τη θέση του δεξιού μπακ, Ντολεζάι και Τομάς εκείνη του δεύτερου στόπερ και οι Γιακούποβιτς και Ρόκα αυτή του τερματοφύλακα.

Μεγαλύτερη αναμένεται η προσέλευση του κόσμου στο σημερινό παιχνίδι, καθώς τα εισιτήρια παρουσίασαν αυξημένη κίνηση μέσα στην εβδομάδα.

Οι ομάδες Κ-20 εγκαινίασαν τις «συγκρούσεις» των δύο συλλόγων, με εκείνη του Ατρομήτου να επικρατεί 4-2. Τα τέρματα πέτυχαν οι Μπιλίτσης (2), Καντούτσης, Ξύδης, ενώ τον αγώνα παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x