Stoiximan Super League

Live: Κέρκυρα-Καβάλα 1-1 (Τελικό)

Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Κέρκυρα και την Καβάλα (1-1). Οι δύο ομάδες συνεχίζουν ισόβαθμες και στον βαθμολογικό πίνακα, εκπλήσοντας ευχάριστα με την αγωνιστική τους παρουσία στη Superleague. Οι Επστάιν (20') και Ονουάτσι (63')΄, ήταν οι σκόρερ της αναμέτρησης.

Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Κέρκυρα και την Καβάλα (1-1). Οι δύο ομάδες συνεχίζουν ισόβαθμες και στον βαθμολογικό πίνακα, εκπλήσοντας ευχάριστα με την αγωνιστική τους παρουσία στη Superleague. Οι Επστάιν (20') και Ονουάτσι (63')΄, ήταν οι σκόρερ της αναμέτρησης.



94' Σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Βοσκάκη. Δίκαιο το αποτέλεσμα σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Οι δύο ομάδες συνεχίζουν να βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία.

90' Tρία λεπτά καθυστερήσεων υπέδειξε ο τέταρτος διαιτητής.

82΄Μεγάλη ευκαιρία για την Καβάλα. Ο Αμπντούν κάνει τη σέντρα ο Νταρσβίλ θα βρεθεί αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι, η κεφαλιά του όμως είναι άστοχη.

80' Αλλαγή για την Κέρκυρα. Ο Μακρυδημήτρης στη θέση του Φλαβίνιο.

71' Αλλαγή για την Κέρκυρα. Ο Γιάντσης θα περάσει στη θέση του Τσίγκα.

66' Μεγάλη ευκαιρία για την Κέρκυρα. Ο Επστάιν θα βρει τον Μαϊστόροβιτς, αυτός θα πιάσει σουτ στην κίνηση και θα αναγκάσει τον Γκαλίνοβιτς να διώξει δύσκολα την μπάλα.

63' ΓΚΟΛ για την Καβάλα. 1-1. Ο Νταρσβίλ θα κάνει τη σέντρα, ο Αμπντούν θα κάνει το σουτ ο Κωνσταντόπουλος θα αποκρούσει χλιαρά και ο Ονουάτσι από κοντά θα ισοφαρίσει.

62' Αλλαγή για την Καβάλα. Ο Νταρσβίλ στη θέση του Βουτσίτσεβιτς.

60' Αλλαγή για την Κέρκυρα. Ο Ηλίας Ιωάννου στη θέση του Καλαντζή.

55' Κίτρινη κάρτα στον Κοντοδήμο για φάουλ στον Αμπντούν.

52' Σουτ του Αμπντούν, η μπάλα θα περάσει δίπλα από το δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.

49' Κεφαλιά του Καλαντζή, μπλοκάρει ο Γκαλίνοβιτς.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

Καλύτερη η Καβάλα στο παιχνίδι, έχει την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι είναι όμως μπροστά με το γκολ του Επστάιν από το 20'.

45+1' Λήξη ημιχρόνου.

45' Κίτρινη στον Αμπντούν.

44΄Κίτρινη κάρτα στον Ντιε για μαρκάρισμα στον Στολτίδη.

40' Έπεσε αισθητά ο ρυθμός του αγώνα.

37' Κίτρινη κάρτα στον Τόμασιτς σε διεκδίκηση στον αέρα με τον Τσίγκα.

29' Νέα ευκαιρία για την Καβάλα. Ωραίος συνδυασμός από τους φιλοξενούμενους, ο Ογκμπέτσε δεν θα πιάσει καλά το σουτ μετά από την πάσα του Ονουάτσι.

27' Μεγάλη ευκαιρία για την Καβάλα. Ο Αμπντούν κάνει σέντρα από δεξιά, ο Ογκμπέτσε θα βρεθεί μόνος απέναντι από τον Κωνσταντόπουλο, η κεφαλιά του όμως θα περάσει δίπλα από το δοκάρι.

25' Κεφαλιά του Ονουάτσι μπλοκάρει ο Κωνσταντόπουλος.

20' ΓΚΟΛ για την Κέρκυρα. 1-0. Σέντρα από δεξιά του Γκουστάβο, η μπάλα θα φτάσει στον Επστάιν που με δυνατό σουτ θα ανοίξει το σκορ.

17' Σουτ του Στολτίδη, η μπάλα θα περάσει πολλά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Καβάλας.

15' Αδύναμο σουτ του Μακρή, δεν έχει πρόβλημα ο Γκαλίνοβιτς.

14' Κατοχή μπάλας από τους φιλοξενούμενους, σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο.

10' Μέτριο το παιχνίδι, χωρίς κάποια φάση μέχρι στιγμής.

5' Αναγνωριστικό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές, σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο από την βροχή που προηγήθηκε.

1' Έναρξη του αγώνα.



Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές):Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής(60' Ιωάννου Η.), Φλαβίνιο(80' Μακρυδημήτρης), Τσίγκας(71' Γιάντσης), Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρής

Στον πάγκο οι Aποστολίδης, Ιωάννου Δ, Δεινόπαπας,Μάρκοβιτς

Καβάλα (Nτράγκαν Οκούκα): Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Ογκμπέτσε, Βουτσίτσεβιτς(62' Νταρσβίλ), Πετκάκης, Καρντόσο, Χργκόβιτς, Ντιε, Ονουάτσι, Θεοδωρέλλης, Αμπντούν

Στον πάγκο οι Βαγιέχο Σιόντης, Δρόσος, Ντικρόκ,Αυλωνίτης, Ναζλίδης,

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Ποντίκης (Πρέβεζας)

ΓΗΠΕΔΟ: Παμπελοποννησιακό Στάδio



Πού το πάνε, τέλος πάντων, αυτές οι… κυρίες; Ισόβαθμες στην τέταρτη θέση και με αρκετές ζημιές ήδη στο ενεργητικό τους, Κέρκυρα και Καβάλα εξακολουθούν να αφήνουν ανοιχτά στόματα στο πέρασμά τους. Έχοντας εγκαταλείψει μια μόλις φορά ηττημένες το γήπεδο (οι γηπεδούχοι στο «Καραϊσκάκη» και οι φιλοξενούμενοι στην… πρεμιέρα από τον Άρη), θα έχει ενδιαφέρον ποια… κεφάλια θα αποχωρήσουν σκυμμένα την Κυριακή από το «Παμπελοποννησιακό».

*Πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πλαίσιο της Ά Εθνικής. Η Κέρκυρα δεν νίκησε της Καβάλα στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις που έδωσε ως γηπεδούχος για την Β’ και Γ’ εθνική (δύο ισοπαλίες και μία ήττα με 3-0 το 2002-2003).

*Έτοιμος για την Καβάλα, έδειξε πως είναι ο Δημήτρης Πετκάκης, που θα ξεκινήσει βασικός. Εκτός για τους «Αργοναύτες» οι τιμωρημένοι Ντουγκλάο και Αλεξάντροβιτς και ο τραυματίας Οικονόμου.

*Μαζί με την αποστολή της Καβάλας βρίσκεται ο πρόεδρος του συλλόγου, Σταύρος Ψωμιάδης.

*Χωρίς τον Τσέχο Χάμπλ που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς θα παραταχθεί η Κέρκυρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x