Stoiximan Super League

LIVE: Ηρακλής-Πανσερραϊκός 1-1 (Τελικό)

Ψάχνοντας το… ρόπαλο! Οι τρεις ονειρεμένες πρώτες αγωνιστικές (και η γλύκα της κορυφής) έδωσαν τη θέση τους στην ανώμαλη προσγείωση για τον Ηρακλή (ήττα από Καβάλα, ισοπαλία με Κέρκυρα) και έκαναν «μονόδρομο» το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Αν ξεγελαστεί από την κακή βαθμολογική θέση του τελευταίου (αποτέλεσμα δύσκολου προγράμματος και όχι κακής εικόνας), δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα τον διαβεί…

Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Με γκολάρα του Σολτάνι στο 11' προηγείται ο "Γηραιός". "Έμφραγμα" στο τέλος για τους γηπεδούχους προκάλεσε το γκολ (93') του Παπάζογλου.

Παρακολουθήστε live από το www.sportfm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης



94' Λήξη της αναμέτρησης

93' ΓΚΟΛ 1-1 Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ! Ο Τάσος Παπάζογλου χαρίζει στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού με κοντινή προβολή βρήκε δίχτυα! Ο αρχηγός των φιλοξενούμενων εκμεταλλεύτηκε άριστα την άστοχη έξοδο του Ελευθερόπουλου (στο κόρνερ) και γλύτωσε την ομάδα των Σερρών από τη διαφαινόμενη ήττα.

91' Κίτρινη κάρτα στον Γιάκομπ για διαμαρτυρία.

89' O Βουτσιάς μπαίνει στη θέση του μοναδικού σκόρερ της αναμέτρησης, Σολτάνι. Χειροκρότημα για τον Αλγερινό.

83’ Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Στη θέση του Παντελιάδη ο Ντιόγκο

82’ Καλό σουτ του Ιάκομπ από δεξιά, έδιωξε με τα πόδια ο Ράντμαν

78’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή, η κεφαλιά του Ιάκομπ πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ράντμαν

76’ Κίτρινη κάρτα στον Κομπαγιάσι

73’ Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Στη θέση του Σουμπίνιο ο Γεωργιάδης.

71’ Αλλαγή για τον Ηρακλή. Στη θέση του Μάρα ο Κομπαγιάσι.

70’ Κίτρινη κάρτα στον Παπάζογλου

65’ Αλλαγή για τον Ηρακλή. Στη θέση του Σίσιτς ο Στσοτ

56' Ο Ηρακλής έχει δώσει χώρο στους φιλοξενούμενους σε αυτά τα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, χωρίς όμως να το έχει πληρώσει. Ο "Γηραιός", ωστόσο, απειλεί με αντεπιθέσεις προκειμένου να διπλασιάσει τα τέρματά του.

56' Κίτρινη κάρτα στον Μπέλιτς

51' Κίτρινη κάρτα στον Σίσιτς

46’ Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Ο ανάκογλου στη θέση του Αμπουμπακάρι.

46' Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου

Ο Ηρακλής αν και προηγήθηκε πολύ γρήγορα, δεν επαναπαύτηκε και πίεζε για να πετύχει και δεύτερο γκολ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν αρκετές φορές με αξιώσεις μέχρι την περιοχή του Ελευθερόπουλου, όμως ήταν δύσκολο να καταφέρουν κάτι... παραπάνω.

45+1' Τέλος πρώτου μέρους.

39’ Καλό σουτ του Λεοζίνιο, ο Ελευθερόπουλος εκτινάχθηκε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε με υπερένταση την μπάλα.

33΄ Ο ρυθμός του παιχνιδιού έχει πέσει, με τον Ηρακλή, παρά το γεγονός ότι προηγείται, να πιέζει για να πετύχει και δεύτερο γκολ.

25’ Σουτ από μακριά του Σουμπίνιο, μπλόκαρε εύκολα ο Ελευθερόπουλος

23’ Σουτ του Μπέλιτς, η μπάλα πέρασε άουτ, αρκετά μακριά από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ηρακλή

18’ Κεφαλιά του Παντελιάδη, δεν ανησύχησε ο Ελευθερόπουλος.

16’ Ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Αραμπατζής έβγαλε μία παράλληλη και συρτή μπαλιά από δεξιά και ο Σολτάνι από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα ψηλά, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ράντμαν.

11' ΓΚΟΛ 1-0 ο Ηρακλής. Γκολάρα από τον Σολτάνι. Ο Αλγερινός επιχείρησε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Ράντμαν, ανοίγοντας το σκορ

9’ Παιχνίδι αναγνωριστικού χαρακτήρα σε αυτά τα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο.

1' Έναρξη της αναμέτρησης



ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής, Χοσέμι, Αραμπατζής, Κανακούδης, Κάρλος Σέζαρ, Ντάνι, Σίσιτς (65' Στσοτ), Σολτάνι, Μάρα (71' Κομπαγιάσι), Ιάκομπ.

Στον πάγκο: Μπαντής, Κυριαζής, Λίμα, Βουτσιάς, Ρομάν Μαρσέλ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Άμο, Κάστρο, Μπέλιτς, Παντελιάδης (83' Ντιόγο), Ντάλε, Μαβένε, Παπάζογλου, Σουμπίνιο (72' Γεωργιάδης), Λεοζίνιο, Αμπουμπακάρι (46' Ανάκογλου).

Στον πάγκο: Νόβοτα, Γαλανόπουλος, Βοσκόπουλος, Τριανταφύλλου,

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: Καυτανζόγλειο



Τις υπηρεσίες των τραυματιών Αλετσένβου, Παπαστεριανού, Ηλιάδη και του τιμωρημένου Γκαρσία θα στερηθεί στο σημερινό παιχνίδι ο Ηρακλής. Αντίθετα, ο Τάντιτς είναι η μοναδική απουσία που έχει να αντιμετωπίσει ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς, που είδε τον Παπάζογλου να ξεπερνάει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και να τίθεται κανονικά στη διάθεσή του.

Ιδιαίτερο το σημερινό παιχνίδι για τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού, Πέτρο Θεοδωρίδη, που θα τεθεί για μια ακόμα φορά αντιμέτωπος με την ομάδα της οποίας για χρόνια ήταν ιδιοκτήτης.

Σε «κακό δαίμονα» του Ηρακλή πάει να εξελιχθεί ο Πανσερραϊκός. Τα «λιοντάρια» είχαν μια νίκη και μια ισοπαλία στο προπέρσινο πρωτάθλημα (όταν και τελικά υποβιβάστηκαν), ενώ φέτος έχουν επικρατήσει δύο φορές σε φιλικές αναμετρήσεις. Πάντως, η γενικότερη παράδοση στο «Καυτανζόγλειο» είναι συντριπτικά υπέρ του Ηρακλή (σε 22 ματς, έχει 13 νίκες, 8 ισοπαλίες και 1 ήττα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x