Θανάσης Ράλλης

Κατά Λουκά Ευα-γκολ-ιον

Το Heartbreak Hotel παραδίδει την κρυστάλλινη σφαίρα στον Σκόκο, αποκαλύπτει το σχέδιο του Βαλβέρδε και πρωταγωνιστεί στο Seven.



Ξεκινάμε τη μέρα μας με μία συγκεκριμένη διάθεση. Είτε καλή είναι αυτή, είτε κακή. Σηκωνόμαστε το πρωί με νεύρα, ή σηκωνόμαστε χαρούμενοι. Σηκωνόμαστε απογοητευμένοι ή γεμάτοι ενέργεια. Νομίζετε ότι θα αλλάξει κάτι μέχρι το βράδυ;

Ο τίτλος του άρθρου

Αυτός ναι είναι τίτλος. Και δεν το λέω επειδή το σκέφτηκα εγώ. Παίζει και αυτό το ρόλο του. Αλλά θα δεχόμουν ότι είναι ο καλύτερος τίτλος όλων των εποχών, ακόμα και αν δεν τον είχα σκεφτεί εγώ. Να όμως που τον σκέφτηκα.

Το συζητήσαμε για αρκετή ώρα εδώ στο site λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Τελικά προτιμήσαμε το «Τιμολόγιο του Λουκά», ξεχάσαμε μόνο να σερβίρουμε και πατατοκεφτέδες. Αν και θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου.

Θα έπρεπε να ήσασταν από μια μεριά στην αίθουσα του site, την ώρα που σκεφτόμαστε τίτλους για τις περιγραφές των ματς…



Εντάξει μπορεί να μην έχουμε φτάσει αυτά ακριβώς τα κιλά, αλλά κοντά είμαστε…

Η νέα ΑΕΚ

Αν αυτό ήταν το πρώτο Σαββατοκύριακο που δώσαμε μεγαλύτερη σημασία στη μπάλα από ότι στα υπόλοιπα (διαιτησίες, δηλώσεις κτλ.), η ΑΕΚ αξίζει δίκαια, τον τίτλο της πρωταγωνίστριας. Και πρέπει να είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που πάει με τέτοια ψυχολογία σε ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Για να είμαστε δίκαιοι όμως δεν μπορούμε να δώσουμε ραβδί μάγου ακόμα στον Χιμένεθ. Αν συνεχίσει όμως η ομάδα έτσι θα το κάνουμε. Προς το παρόν δίνουμε την μαγική κρυστάλλινη σφαίρα στον Νάτσο Σκόκο για το πρώτο γκολ στο Κλ. Βικελίδης.



Το σχέδιο του Βαλβέρδε

Η χρησιμοποίηση του Πάρντο στον αγώνα με την Ξάνθη δημιούργησε πολλές συζητήσεις. Εκτός των άλλων έφερε στην επιφάνεια τη λόγική που είχε ο Βαλβέρδε στο θέμα των τερματοφυλάκων όταν ήταν στην Ισπανία. Να μοιράζει δηλαδή τον χρόνο συμμετοχής. Ο ένας στο πρωτάθλημα, ό άλλος στο κύπελλο. Αυτό έκανε ο Βαλβέρδε στην Ισπανία.

Μήπως όμως στην πραγματικότητα, αυτό που θέλει να κάνει ο Ισπανός είναι αυτό…;



Πάρντο και Νικοπολίδης μαζί!

Βρέχει, βρέχει, βρέχει το νερό, βρεχει, βρέχει, βρέχει το νερό στ' αυλάκι...

Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω της συνεχόμενης συννεφιάς, να είχα ένα συναίσθημα τύπου Highlander 2, από το βράδυ της Κυριακής με τη συνεχόμενη βροχή όμως, νομίζω ότι πρωταγωνιστώ στο SEVEN.

Αν είναι όντως έτσι, ευχαριστώ τις μεγάλες δυνάμεις αυτού του σύμπαντος, που δεν είμαι παντρεμένος και έτσι αποκλείεται στο τέλος να κόψουν το κεφάλι της γυναίκας μου όπως στην ταινία.

Από την άλλη αν δεν είμαι ο Μπραντ Πιτ και είμαι ο Κέβιν Σπέισι, που στο τέλος έκοψε το κεφάλι της Γκουίνεθ Πάλτροου; Μάλλον πρέπει να πάω να κλειστώ στο σπίτι επειγόντως.

Συμπέρασμα

Ξεκινάμε τη μέρα μας με μία συγκεκριμένη διάθεση. Είτε καλή είναι αυτή, είτε κακή. Σηκωνόμαστε το πρωί με νεύρα, ή σηκωνόμαστε χαρούμενοι. Σηκωνόμαστε απογοητευμένοι ή γεμάτοι ενέργεια. Νομίζετε ότι θα αλλάξει κάτι μέχρι το βράδυ;

Με μαθηματική ακρίβεια, λίγο πριν πέσετε για ύπνο το βράδυ θα έχετε ακριβώς την ίδια διάθεση που είχατε το πρωί. Αν όχι είστε ήρωες…



Εμείς ως Heartbreak Hotel είμαστε και στο Facebook. Κοιτάξτε μας! Εδώ!

Αφήστε το μήνυμα σας μετά τον χαρακτηριστικό ήχο στο: Blood_and_the_city@hotmail.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x