Θανάσης Ράλλης

Συμβουλές για παράνομη είσοδο σε πόλη

To Heartbreak Hotel παρατηρεί την προσπάθεια της συντροφιάς του Δαχτυλιδιού να φτάσει στον Βόλο για τον αγώνα του τοπικού Ολυμπιακού με τη Λάρισα. Ακόμα: Τα μπαστούνια του μπέιζμπολ και του χόκεϊ και η χρησιμότητα τους και μία ιστορία που δεν την ακούς κάθε μέρα.


«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει τους φιλάθλους της ΑΕΛ ότι την ημέρα του αγώνα, Σάββατο, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στην πόλη και η προσέγγιση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Ο Γκάνταλφ γύρισε προς τον Φρόντο. «Εδώ καταφέραμε να ανοίξουμε τις πύλες της Μόρια, νομίζουν ότι θα μπορέσουν να μας εμποδίσουν να μπούμε στον Βόλο;». Το χόμπιτ σκέφτηκε ότι ο γέρος μάγος, καθόταν μπροστά στην πόρτα που οδηγούσε στο βασίλειο των νάνων, για υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι να καταφέρει βρει τον μυστικό κωδικό που άνοιγε τις πύλες. Ήταν σίγουρος ότι είχε αρχίσει σιγά σιγά να χάνει τις δυνάμεις του.

Ο Γέρο Γκάνταλφ επέμενε να οδηγήσει τη συντροφιά του Δαχτυλιδιού αντί για τη Μόρντορ, στον Βόλο για τον αγώνα Ολυμπιακού με τη Λάρισα.

Αυτή ήταν μία κίνηση που σίγουρα δεν θα περίμενε ο Σάουρον. Είχαν βρεθεί όμως μπροστά σε κάτι πρωτόγνωρο. Δεν είχαν ακούσει ποτέ ξανά για απαγόρευση εισόδου οπαδών σε μία πόλη.

Ο Σαμ, ο πιστός ακόλουθος του Φρόντο πετάχτηκε πάνω εξαγριωμένος. «Έχω βαρεθεί να ακούω τις συμβουλές σου. Μας έχεις καταστρέψει. Την μία φόρα πέσαμε πάνω στα ορκ. Την άλλη φορά πέσαμε πάνω στα τρολ. Μετά μας κυνήγησαν κάτι πεθαμένοι βασιλιάδες, πάνω σε κάτι άλογα. Τι στο διάολο θα γίνει; Γιατί δεν πάμε να αράξουμε σε ένα λιβάδι και να θάψουμε το καταραμένο το δαχτυλίδι; Και τώρα θες να πάμε να παρακολουθήσουμε αγώνα της Σούπερ Λίγκας; Της Σούπερ Λίγκας; Της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ; Δεν σε εμπιστεύομαι πια Γκάνταλφ. Νομίζω ότι το χεις χάσει και λέω να ψηφίσουμε για το ποιος θα είναι αρχηγός». Ο Σαμ είχε κοκκινίσει ολόκληρος. Δεν είχε ξανακάνει τέτοιο ξέσπασμα στη ζωή του.

«Κανονικά θα έπρεπε να σε μεταμορφώσω σε βάτραχο. Αλλά δεν θα το κάνω. Ξέρω ότι τα λες αυτά επειδή υποστηρίζεις τον Ολυμπιακό Βόλου» είπε ο Γκάνταλφ.

«Εγώ; Ποτέ»

«Ξέρω τότε ότι τα λες αυτά επειδή υποστηρίζεις τη Λάρισα».

«Εγώ; Ποτέ» επανέλαβε ο Σαμ.

«Τι ομάδα είσαι τότε ρε κοντέ;» είπε ο Μάγος.

Η οργή της συντροφιάς του Δαχτυλιδιού, για τις αποφάσεις και τον τρόπο συμπεριφοράς του Γκάνταλφ μεγάλωνε…

«Έχω μια ιδέα»… είπε ο Λέγκολας και τράβηξε ένας βέλος από τη φαρέτρα του.

UPDATE 21/10/2010Η συνέχεια την Παρασκευή το απόγευμα…

Αρχαίο πνεύμα αθάνατο

Το θέμα με την έφοδο της αστυνομίας στους συνδέσμους και με τα ευρήματα της είναι σοβαρό. Όχι όμως για το λόγο που νομίζετε. Ανάμεσα στα ευρήματα υπήρχαν, ένα μπαστούνι του χόκεϊ και ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ. Η τεράστια πείρα που έχω σε θέματα του αστυνομικού ρεπορτάζ, με κάνει να πιστεύω –και αν χρειαστεί θα καταθέσω τη θεωρία μου και στο δικαστήριο- ότι υπάρχει μία μυστική οργάνωση που μαζεύεται τα βράδια και επιδίδεται σε …χόκει και μπέιζμπολ.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό απαγορεύεται.

Προσέξτε λοιπόν. Αν κάποιος σας ρωτήσει τι κάνετε τα βράδια και η πραγματική απάντηση είναι ότι επιδίδεστε σε … χόκεϊ ή μπέιζμπολ, μην τολμήσετε να πείτε «αρέσκομαι να παίζω μπέιζμπολ». Βρείτε κάτι άλλο. Προσπαθούν να σας ψαρέψουν.

Βέβαια αν αυτή που σας ρωτάει, τι κάνετε τα βράδια, είναι ψηλή, ξανθιά και πρόθυμή (αυτό το τελευταίο θα το καταλάβατε από το βλέμμα), ίσως χρειαστεί να ρισκάρετε. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα κοιμηθεί ο Θεός και θα σας στείλει όντως μία ψηλή, ξανθιά και πρόθυμη.

Αν κλείσουν τα περίπτερα και δεν προλάβω να πάρω τσιγάρα, θα πεθάνω και δεν ξέρω τι άλλο θα κάνω

Αφού τα είπα όλα στο τiτλάκι τώρα τι να γράψω;

To serve and protect and kill

Κλείνω για σήμερα αντιγράφοντας από το protothema.gr

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στην επαρχιακή πόλη Τομσκ της Σιβηρίας. Ένας μεθυσμένος Ρώσος αστυνομικός χτύπησε με το αυτοκίνητό του τρία κορίτσια την ώρα που περνούσαν τον δρόμο. Σαστισμένος ο αστυνομικός κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί την τραγική κατάληξη αυτής της ιστορίας. Το ασθενοφόρο που έφθασε για να παραλάβει τις κοπέλες, πέρασε πάνω από το ένα κορίτσι και το σκότωσε!



Εμείς ως Heartbreak Hotel είμαστε και στο Facebook. Κοιτάξτε μας! Εδώ!

Αφήστε το μήνυμα σας μετά τον χαρακτηριστικό ήχο στο: Blood_and_the_city@hotmail.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x