Champions League

Την στέλνει στο πλεκτό...

...πιο συχνά απ' τον καθένα! Με τον Ραούλ να φτάνει τα 68 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Σάλκε επικράτησε 3-1 της Χάποελ Τελ Αβίβ στη Γερμανία, για την 3η αγωνιστική των ομίλων. Άνετη νίκη και για τη Λιόν, η οποία επιβλήθηκε 2-0 της Μπενφίκα στο «Ζερλάν» και με εννέα πόντους βρίσκεται στην κορυφή του 2ου γκρουπ.

...πιο συχνά απ' τον καθένα! Με τον Ραούλ να φτάνει τα 68 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Σάλκε επικράτησε 3-1 της Χάποελ Τελ Αβίβ στη Γερμανία, για την 3η αγωνιστική των ομίλων. Δύο γκολ από τον σπουδαίο Ισπανό επιθετικό και ένα από τον Χουράδο. Μείωσαν με τον Σέχτερ στις καθυστερήσεις οι Ισραηλινοί.

Άνετη νίκη και για τη Λιόν, η οποία επιβλήθηκε 2-0 της Μπενφίκα στο «Ζερλάν» και με εννέα πόντους βρίσκεται στην κορυφή του 2ου γκρουπ. Οι Μπριάν και Λισάντρο Λόπες πέτυχαν τα τέρματα των Γάλλων.

Βαθμολογία:

1. Λιόν 9 (6-1)
2. Σάλκε 6 (5-2)
3. Μπενφίκα 3 (2-4)
4. Χάποελ Τελ Αβίβ 0 (2-8)








ΣΑΛΚΕ-ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ 3-1



Η ίδια ομάδα που εντός των συνόρων δεν έχει νίκη στην έδρα της, έκανε το 2/2 στην Ευρώπη. Με πρόσωπο του αγώνα τον Ραούλ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, φτάνοντας τα 68 συνολικά στη διοργάνωση, η Σάλκε έκανε το καθήκον της κόντρα στην Χάποελ Τελ Αβίβ, επικρατώντας 3-1.

Δύο γκολ (3’, 58’) πέτυχε ο Ισπανός επιθετικός -που είναι άλλωστε και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης- και ένα ο Χουράδο (68’), με τον Σέχτερ να μειώνει στις καθυστερήσεις για τους Ισραηλινούς. Δύο δοκάρια στην ίδια φάση είχε ο Χούντελααρ σε μία φάση από αυτές που λέμε ότι δεν χάνονται με τίποτα! Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.



Σάλκε (Φέλιξ Μάγκατ): Νόιερ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Μέτσελντερ, Σμιτς, Τζόουνς (75’ Μάτιπ), Φαρφάν (67’ Χάο), Μόριτς (53’ Ράκιτιτς), Χουράδο, Ραούλ, Χούντελαρ.
Στον πάγκο: Σόμπερ, Κ. Παπαδόπουλος, Εντού, Γέντρισεκ.

Χάποελ Τελ Αβίβ (Έλι Γκούτμαν): Ενγιεάμα, Κέντε, Μπαντίρ, Ντάγκλας ντα Σίλβα, Σις, Αμπουτμπούλ (58’ Τουάμα), Γιαντίν (73’ Φράνσμαν), Ζάχαβι, Βέρμουτ, Σέχτερ, Ταμούζ (58’ Σαχάρ).
Στον πάγκο: Μπεν-Σανάν, Μποντάρβ, Σιβχόν, Μάρε.

Γήπεδο: «Φέλτινς Αρένα»
Διαιτητής: Γουίλιαμ Κόλουμ (Σκωτία)




Schalke 3-1 H. Tel Aviv

Simao | Myspace Video



ΛΙΟΝ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2-0



Χωρίς να εντυπωσιάσει, η Λιόν νίκησε 2-0 την Μπενφίκα στο «Ζερλάν» και με το απόλυτο (3/3) βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Άτυχοι στάθηκαν οι Πορτογάλοι, αφού λόγω αποβολής του Γκαϊτάν (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 43ο λεπτό.

Εκμεταλλευόμενος ένα λάθος του Μάρτινς στο κέντρο, ο Γκουρκίφ έγινε κάτοχος της μπάλας, τροφοδότησε σε καλή θέση στα αριστερά τον Μπάστος, ο οποίος έκανε την σέντρα και ο Μπριάν με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους «λιονέ» στο 21’. Μετά από φάση διαρκείας, ο ίδιος παίκτης είχε σε πρώτη φάση σουτ στο δοκάρι, με σουτ έξω από την περιοχή και στην συνέχεια την ασίστ στο γκολ του Λισάντρο Λόπες (51’).



Λιόν (Κλοντ Πιέλ): Γιορίς, Ρεβεγιέρ, Κρις, Ντιακατέ, Σισοκό, Γκοναλόν, Πιάνιτς, Γκουρκίφ (71’ Κάλστρομ), Μπριάν, Μίσελ Μπάστος (64’ Πιε), Λισάντρο Λόπες (83’ Γκομίς).
Στον πάγκο: Βερκούτρ, Λόβρεν, Μακούν, Λακαζέτ.

Μπενφίκα (Ζόρζε Ζέσους): Ρομπέρτο, Μάξι Περέιρα, Λουϊζάο, Νταβίντ Λουίζ, Κοεντράο, Χάβι Γκαρσία, Κάρλος Μάρτινς (78’ Σάλβιο), Γκαϊτάν, Αϊμάρ (71’ Γιάρα), Σαβιόλα (57’ Σέζαρ Πεϊσότο), Κάρντεκ.
Στον πάγκο: Ζούλιο Σέζαρ, Αΐρτον, Βέλντον, Σίντνεϊ.

Γήπεδο: «Ζερλάν»
Διαιτητής: Ουντιάνο Μαγένκο (Ισπανία)







Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x