Stoiximan Super League

Επαφή με «Τόρο»

Μια πρώτη αλλά ουσιαστική επαφή για την ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Τοροσίδη είχε χθες εκπρόσωπος της διοίκησης με τον μάνατζερ του παίκτη. Όπως αναφέρει στο δημοσίευμά της η εφημερίδα «Γαύρος», οι "ερυθρόλευκοι" επιθυμούν επέκταση της συνεργασίας μέχρι το 2015 με αυξημένες αποδοχές, κάτι που είναι αποδεκτό από τον διεθνή άσο. , είπε στους παίκτες χθες ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μια πρώτη αλλά ουσιαστική επαφή για την ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Τοροσίδη είχε χθες εκπρόσωπος της διοίκησης του Ολυμπιακού με τον μάνατζερ του διεθνούς άσου, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Γαύρος».

Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν του 2013, αλλά στον Πειραιά θέλουν να κλείσουν από τώρα τον ποδοσφαιριστή που δείχνει να σηκώνει στις πλάτες του την ομάδα, αλλά και για να τον επιβραβεύσουν για το πάθος και τη διάθεση που δείχνει σε κάθε παιχνίδι.

Ο Γιάννης Μώραλης μίλησε με τον εκπρόσωπο του παίκτη και αυτό που βγαίνει από τη συνάντηση, είναι η διάθεση και από τις δύο πλευρές να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους το νέο συμβόλαιο του Τοροσίδη να λήγει το 2015, όταν ο παίκτης θα είναι πλέον 30 ετών, με μια προοπτική για νέα συμφωνία, έτσι ώστε να κλείσει την καριέρα του στο… λιμάνι.

Φυσικά, το νέο συμβόλαιο θα έχει μεγαλύτερες απολαβές για τον διεθνή άσο, ο οποίος αυτή τη στιγμή αμείβεται με 500 χιλιάδες ευρώ. Η διοίκηση, όμως, αναγνωρίζει ότι η αξία του και η προσφορά του στην ομάδα είναι μεγαλύτερη και έτσι πρόκειται να του ανεβάσει αρκετά τα χρήματα.

Παράλληλα, θα αυξηθεί και η ρήτρα αποδέσμευσής του, η οποία αγγίζει τα επτά εκατομμύρια ευρώ.

Η αίσθηση μετά τη χθεσινή επαφή είναι ότι η συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Τοροσίδη για συμβόλαιο μέχρι το 2015 είναι κοντά και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες. Αναμένεται το αργότερο μέχρι τον Δεκέμβριο να κάτσουν στο τραπέζι και πάλι οι δύο πλευρές, αλλά αυτή τη φορά για να πέσουν οι υπογραφές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x