Stoiximan Super League

Ισοπαλία… στα πέναλτι

Σε ένα ματς με ένταση, νεύρα, αποβολή παίκτη (Σκόνδρας) και προπονητή (Παράσχος), Ατρόμητος και Ξάνθη έμειναν στο 1-1 στο γήπεδο του Περιστερίου. Δύο πέναλτι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, αφού τόσο ο Περόνε όσο και ο Έλινγκτον ευστόχησαν από την άσπρη βούλα. Δεύτερη σερί εντός έδρας ισοπαλία για την ομάδα του Δώνη που παρέμεινε χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, πολύτιμος πόντος για τους «Ακρίτες» στην μάχη που κάνουν να ξεκολλήσουν από την «ουρά» της βαθμολογίας.

Σε ένα ματς με ένταση, νεύρα, αποβολή παίκτη (Σκόνδρας) και προπονητή (Παράσχος), Ατρόμητος και Ξάνθη έμειναν στο 1-1 στο γήπεδο του Περιστερίου.

Δύο πέναλτι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, αφού τόσο ο Περόνε (49') όσο και ο Έλινγκτον (70') ευστόχησαν από την άσπρη βούλα.

Δεύτερη σερί εντός έδρας ισοπαλία για την ομάδα του Δώνη που παρέμεινε χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, πολύτιμος πόντος για τους «Ακρίτες» στην μάχη που κάνουν να ξεκολλήσουν από την «ουρά» της βαθμολογίας.



Σε ένα ματς που η ισοπαλία δεν βόλευε κανέναν, ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά θέλοντας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, ήταν πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, με τον Βασιλακάκη να «αναχαιτίζει» τις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του Γιώργου Δώνη και τους ακραίους χαφ να κλείνουν τους χώρους.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για τους γηπεδούχους στο 13’ το σουτ του Μπρίτο όμως πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Γκσπούρνινγκ.

Οι γηπεδούχοι δεν έβρισκαν χώρους και προσπαθούσαν με βαθιές μπαλιές να βρουν τον Περόνε και τον Καμαρά, ενώ οι «Ακρίτες» περίμεναν υπομονετικά και έβγαιναν σε ταχύτατες αντεπιθέσεις.

Κάπως έτσι οι πήγαν να «παγώσουν» το Περιστέρι όταν ο Μπέρτος από κάθετη πάσα του Πόι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μιχαηλίδη.

Μετά το 30’ το παιχνίδι πήρε μια «άγρια» ομορφιά με φάσεις εκατέρωθεν, το ημίχρονο όμως βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πέναλτι για τον Ατρόμητο, όταν ο Αντεφέμι κράτησε τον Σκόνδρα μετά από εκτέλεση κόρνερ και τον Περόνε να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του Περιστερίου, φτάνοντας παράλληλα τα τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο Καλόπουλος απέβαλε τον προπονητή της Ξάνθης, Γιώργο Παράσχο για διαμαρτυρία και η ένταση μεταφέρθηκε και εντός αγωνιστικού χώρου.

Πολλές διακοπές στο παιχνίδι, αρκετά φάουλ και κακός ρυθμός ήταν τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού μέχρι το 70’. Σε εκείνο το λεπτό, ο Σκόνδρας ανέτρεψε τον Πόι- τέταρτη αποβολή παίκτη Ατρομήτου σε ισάριθμα εντός έδρα παιχνίδια-, πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια και ο Έλινγκτον έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός έπεσε αισθητά, ο Τάτος είχε μια κεφαλιά στις καθυστερήσεις που πέρασε λίγο έξω και το σφύριγμα του Καλόπουλου, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1.



Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Ολιβέιρα, Νάστος, Μπαζίνσκι, Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Σαρμιέντο(35' Σφακιανάκης), Περόνε(75' Τάτος), Φαβάλι, Μπρίτο(80' Σαγκανόφσκι)

Στον πάγκο οι Σάντκβιστ,Καραλής, Σαμπου,Καραγκούνης

SKODA Ξάνθη (Γιώργος Παράσχος): Γκσπούρνινγκ, Βάλλας, Στιούαρτ, Μπέρτος, Γκλέισον, Κατόνγκο(73' Κιντάνα), Φλίσκας, Βασιλακάκης, Πόι, Αντεφέμι, Μαρσελίνιο (63' Έλινγκτον)

Στον πάγκο οι Λυμπερόπουλος, Κωστούλας,Σταθάκης, Μπούγκα,Μπεκαμένγκα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Μαγιάννης (Άρτας)





Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x