Stoiximan Super League

Καβάλα-Εργοτέλης 3-1 (Τελικό)

Ποιος θα περάσει… Καβάλα; Η εξαιρετική ομάδα του Οκούκα φιλοξενεί τον «αεράτο» Εργοτέλη, με το νικητή να προσπερνάει τον χαμένο στη βαθμολογία. Αήττητοι από την πρεμιέρα οι «Αργοναύτες», θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τις επιτυχίες στο «Ανθή Καραγιάννη» και να μην την… πατήσουν όπως την πάτησαν μέχρι σήμερα Ολυμπιακός Βόλου και Πανιώνιος (στις έδρες των οποίων έκαναν παρέλαση οι Κρητικοί).

Ποιος θα περάσει… Καβάλα;

Η εξαιρετική ομάδα του Οκούκα φιλοξενεί τον «αεράτο» Εργοτέλη, με το νικητή να προσπερνάει τον χαμένο στη βαθμολογία.

Προηγούνται οι γηπεδούχοι 3-0, με αυτογκόλ του Σασιασβίλι στο 27’, γκολ του Νταρσβίλ στο 53' και του Ονουάτσι στο 59'. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης στο www.sportfm.gr



90+3' Τέλος αναμέτρησης

89’ ΓΚΟΛ 3-1 για τον Εργοτέλη. Έπειτα από μεγάλο λάθος του Τόμασιτς, ο Λεάλ πήρε την μπάλα και έστειλε σε κενή εστία την μπάλα στα δίχτυα.

82' Αλλαγή για την Καβάλα. Στη θέση του Νταρσβίλ ο Ναζλίδης

73' Ο Βουτσίτσεβιτς πήρε τη θέση του Ογκμπέτσε.

72' Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Πρώτο σουτ από τον Χαντί απέκρουσε ο Γκαλίνοβιτς, στην επαναφορά ο Ρομάνο επιχείρησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όμως πάνω στη γραμμή έδιωξε ο Χργκόβιτς.

68’ Αλλαγή για την Καβάλα. Στη θέση του Καρντόσο ο Ντικρόκ

65’ Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Στη θέση του Ολίσε ο Χαντί.

59’ ΓΚΟΛ 3-0 η Καβάλα. Ο Ονουάτσι το έψαχνε και το κατάφερε. Σκόραρε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι. Έπειτα από μία κάθετη μπαλιά του Νταρσβίλ, ο Ονουάτσι βρέθηκε απέναντι από τον Δασκαλάκη, τον ντρίμπλαρε και έστειλε στην κενή εστία την μπάλα στα δίχτυα.

53' ΓΚΟΛ 2-0 η Καβάλα. Ο Νταρσβίλ μπήκε στην περιοχή του Εργοτέλη από αριστερά, πέρασε δύο αμυντικούς των φιλοξενούμενων και με δυνατό διαγώνιο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

50’ Κίτρινη κάρτα στον Νταρσβίλ.

46’ Αλλαγές για τον Εργοτέλη. Στη θέση του Μπέτο πέρασε ο Φραγκουλάκης και στου Ρουμπάκη ο Βίσιο

46’ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

Καλύτερα πατήματα στον αγωνιστικό χώρο είχε η Καβάλα, όμως από την άλλη και ο Εργοτέλης δεν κλείστηκε στα καρέ του, ανέβηκε και προσπάθησε να ισοφαρίσει

45’+ 1' Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

43’ Μεγάλη ευκαιρία για την Καβάλα με τον Ονουάτσι, ο οποίος έκανε την κούρσα στον άξονα, επιχείρησε ένα δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα βρήκε στην βάση του δεξιού δοκαριού του Δασκαλάκη.

36’ Καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ντιε, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δασκαλάκη

27' ΓΚΟΛ 1-0 η Καβάλα. Ο Ντιε γέμισε στην περιοχή εκτελώντας φάουλ από πλάγια θέση δεξιά και Σασιασβίλι θέλοντας να διώξει την μπάλα, την έστειλε με κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδας του.

27' Κίτρινη κάρτα στον Χίμπλινγκερ

25’ Κίτρινη κάρτα στον Ογκμπέτσε.

20’ Δυνατό και γυριστό σουτ εκτός περιοχής του Ογκμπέτσε, ο Δασκαλάκης απέκρουσε με υπερένταση διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.

12’ Κίτρινη κάρτα στον Ρουμπάκη

9’ Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Βερπακόφσκις που μπήκε στην περιοχή, έκανε ένα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Γκαλίνοβιτς

6’ Πιέζει η Καβάλα σε αυτά τα πρώτα λεπτά, όμως δεν έχει καταφέρει να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Δασκαλάκη

1' Έναρξη της αναμέτρησης



ΚΑΒΑΛΑ (Ντάνιελ Οκούκα): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Χργκόβιτς, Ντιε, Καρντόσο, Αμπντούν, Ονουάτσι, Νταρσβίλ, Ογκμπέτσε

Στον πάγκο: Βαγιέχο, Σιόντης, Βουτσίτσεβιτς, Ντικρόκ, Ναζλίδης, Θεοδωρέλλης, Αλεξάντροβιτς

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Ολίσε, Ρομάνο, Σασιασβίλι, Τζούνιορ, Αλεξόπουλος, Βερπακόφσκις, Χίμπλινγκερ, Ρουμπάκης, Λεάλ, Μπέτο

Στον πάγκο: Αθανασίου, Φραγκουλάκης, Βίσιο, Ορφανός, Καρέλης, Γιαλούσης, Χάντι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφωνας (Κέρκυρας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη»



- Κακός... δαίμονας έχει αποδειχθεί για την Καβάλα ο Εργοτέλης, καθώς οι «αργοναύτες» -και τις δυο φορές που αναμετρήθηκαν με τους κρητικούς πέρυσι- ηττήθηκαν!

- Πέρυσι, ο Εργοτέλης επικράτησε 1-0 στο Ηράκλειο με γκολ του Βερπακόφσκις και 3-1 στο Ανθή Καραγιάννη, χάρη σε τέρματα των Τσεσνάουσκις, Μπούντιμιρ και Φραγκουλάκη (είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μουρ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x