Ελλάδα

Σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Οι μέρες που το Μαρούσι απειλούταν με αφανισμό μοιάζουν μακρινές. Η περίοδος που η ομάδα των βορείων προαστίων ήταν ένα βήμα πριν την διάλυση ανήκει πλέον, οριστικά στο παρελθόν. Το (νέο) Μαρούσι του Βαγγέλη Αλεξανδρή είναι εδώ και ξεκίνησε τη φετινή σεζόν, όπως μας είχε συνηθίσει πέρυσι! Με νίκη στην έδρα του Πανιωνίου με 73-62.

Οι μέρες που το Μαρούσι απειλούταν με αφανισμό μοιάζουν μακρινές. Η περίοδος που η ομάδα των βορείων προαστίων ήταν ένα βήμα πριν την διάλυση ανήκει πλέον, οριστικά στο παρελθόν. Το (νέο) Μαρούσι του Βαγγέλη Αλεξανδρή είναι εδώ και ξεκίνησε τη φετινή σεζόν, όπως μας είχε συνηθίσει πέρυσι! Με νίκη στην έδρα του Πανιωνίου με 72-63.

Με το δίδυμο Χουέρτας και Μπόζιτς να «κεντάει» επιθετικά και την εμπειρία του Νέστορα Κόμματου να αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμη στα τελευταία λεπτά, η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή πήρε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα του Πανιωνίου. Το παιχνίδι βέβαια, ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του και μόνο στο τέλος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αποκτήσουν μια διαφορά ασφαλείας.

Για την ακρίβεια, όταν με ένα μίνι ξέσπασμα το Μαρούσι προηγήθηκε με 65-59, δύο λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού. Σε εννιά τρίποντα ευστόχησαν οι νικητές.
Ο Πανιώνιος από την άλλη είχε τον Τσιάρα σε εκπληκτική κατάσταση, αλλά αυτό δεν έφτανε για να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από το παιχνίδι.

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 37-39, 49-48, 63-72

Πανιώνιος (Ν. Μάρκοβιτς): ΜακΛέοντ 3, Αθανάσουλας 6, Γιαννόπουλος 6, Τσιάρας 18, Αθηναίου, Μπατής 7, Γιάνκοβιτς 4, Ιωάννου 3, Σαρικόπουλος 8, Ενολου 6, Μπάρλος 2

Μαρούσι (Β. Αλεξανδρής): Μπόζιτς 13, Νοέας 3, Ακεψιμιάδης, Χουέρτας 15, Χαριτόπουλος 4, Γκαγκαλούδης 8, Βαβάτσικος, Βέεντεν 9, Κογιαντίνοβιτς 7, Κόμματος 13, Τσόντζος, Σεφερίδης

Διαιτητές: Τανατζής, Ταβουλαρέας, Μαγλογιάννης

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x