Stoiximan Super League

Πέτα ψηλά Δικέφαλε!

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ, ύστερα από τη νίκη () επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Μέσα σε μία εβδομάδα η «Ένωση» έφτασε στον πόντο τους «πράσινους» και είναι σε απόσταση πέντε βαθμών από τον Ολυμπιακό. Σε αυτό το διάστημα ο Μανόλο Χιμένεθ κατάφερε να βάλει τη σφραγίδα του, παρά τα όσα προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει η ομάδα.

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ, ύστερα από τη νίκη (1-0) επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Μέσα σε μία εβδομάδα η «Ένωση» έφτασε στον πόντο τους «πράσινους» και είναι σε απόσταση πέντε βαθμών από τον Ολυμπιακό.

Σε αυτό το διάστημα ο Μανόλο Χιμένεθ κατάφερε να βάλει τη σφραγίδα του, παρά τα όσα προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει η ομάδα, και πήρε το απόλυτο σε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια (σ.σ.: και σε εκείνο με τον Άρη).

Όσον αφορά τη χθεσινή αναμέτρηση, οι «κιτρινόμαυροι» πίεσαν ψηλά το «τριφύλλι» και δεν του έδωσαν τη δυνατότητα να πλησιάζει εύκολα την περιοχή του Σάχα. Όποτε, όμως, ο Παναθηναϊκός έφτανε στην εστία της ΑΕΚ, εκεί ήταν ο Δέλλας, ο οποίος έδιωχνε την μπάλα προς τα έξω. Επίσης, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν ο Αργυρίου, ο Νταντόμο και ο Λαγός.

Ειδικά ο πρώτος βοήθησε αρκετά (αν και ήταν αριστερός μπακ) στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας, αφού έκανε αρκετές σέντρες και απείλησε με σουτ τον Τζόρβα. Αξιοσημείωτη ήταν η απόδοση του Γκερέιρο - που μέχρι πρότινος δεν υπολογιζόταν - και του Μάκου, οι οποίοι ήταν από τους δυνατούς κρίκους της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Παρόλα αυτά, το «βαρύτερο χαρτί» της ΑΕΚ στην επίθεση ήταν ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος εκτέλεσε υποδειγματικά στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε. Ο «τρομοκράτης» πίεζε ψηλά και έκανε ό,τι μπορούσε για να δημιουργήσει πρόβλημα στον Παναθηναϊκό. Σε κάποια φάση του αγώνα ο Αλγερινός επιθετικός έγινε και… μπακ (!), αφού ήθελε να βοηθήσει στο ανασταλτικό κομμάτι τους συμπαίκτες του.

Σε αυτό το κλίμα ευφορίας οι παίκτες του Χιμένεθ καλούνται να προετοιμαστούν για τον αγώνα (28/10) με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Στην «Ένωση» δεν θέλουν να την πατήσουν όπως την περσινή σεζόν με τον Θρασύβουλο, αφού στόχος είναι να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης.

Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός «πονοκεφαλιάζει» από τους μυικούς τραυματισμούς που υπάρχουν στην ομάδα. Εκτός από τους Σκόκο, Λυμπερόπουλο, Μανωλά, Πατσατζόγλου, Γιάχιτς, Γεωργέα και Ντιοπ, στα «πιτς» μπήκαν ο Μάκος (έχει διάταση στον αριστερό προσαγωγό) και οι Νταντόμο, Γκερέιρο δεν έχουν κάτι ανησυχητικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x