Γενικά

2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Λονγκ Άιλαντ

H επιβλητική νίκη της Λέρου με 6-0 αποτέλεσε την είδηση της αγωνιστικής που πέρασε όσον αφορά τις ομάδες της ΕΠΟ Αμερικής που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα του Λονγκ Αιλαντ Λιγκ.

Οι κρητικοί πάλεψαν έχοντας να αντιμετωπίσουν αντιξοότητες και δεν τα κατάφεραν, ενώ η Panatha USA έφερε ισοπαλία μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

1η κατηγορία:

Οι Σέρβοι έκαναν το 2 στα 2 πετυχαίνοντας σημαντική νίκη επί της Ιστρία, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της σερβικής ομάδας. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και κρίθηκε στο γκολ που πέτυχαν οι «πλάβι» στο 70ο λεπτό του αγώνα.

Η σύνθεση των Σέρβων: Radojcic, Matovic, S. Milenovici, J. Milenovici, Rada, Lupoli, Blazevic, Velcamovic, Cozlina, Crosby, Karic, Jankovic, Dolmac, Bulic, Boyabasa, Ilic, Majic.

Mineola Portuguese - AC Glen Cove 2-4
NY Polet - O.B. Fenerbahce USA 2-1
Forest Park - Westbury FC Azzurri 2-1
NY Serbia - Istria 1-0
Oceanside United - NY Irish Rovers 1-4

H βαθμολογία:

EAST

AC Glen Cove 6βαθμοί γκολ: 6-2
Port Jefferson 6 βαθμοί γκολ: 6-3
East Hampton FC 3 βαθμοί γκολ: 3-3
Forest Park 3 βαθμοί γκολ: 2-3
Westbury FC Azzurri 0 βαθμοί γκολ: 2-4
Mineola Portuguese 0 βαθμοί γκολ: 4-8

WEST

NY Polet 6 βαθμοί γκολ: 7-3
NY Serbia 6 βαθμοί γκολ: 3-1
Ιstria 3 βαθμοί γκολ 4-3
NY Irish Rovers 3 βαθμοί γκολ: 6-6
Oceanside United 0 βαθμοί γκολ: 2-6
O.B. Fenerbahce USA 0 βαθμοί γκολ: 3-6


2η κατηγορία:

Queens Liberty - PANATHA USA 2-2

Εκπληκτικό παιχνίδι με σασπένς μέχρι το τελευταίο λεπτό, καθώς η ομάδα του Παναθηναϊκού ήρθε ισόπαλη 2–2 με την Κουΐνς Λίμπερτι σε έναν αγώνα που τα είχε όλα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό με μία γρήγορη αντεπίθεση, κόντρα στην ροή του αγώνα καθώς οι παίκτες του τριφυλλιού πίεζαν για το προβάδισμα. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Λίμπερτι έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Τζόνσον αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Στο 60ο λεπτό, ο Serhat Unver πέτυχε την ισοφάριση για τον ΠΑΟ με ένα πολύ όμορφο γκολ. Ενώ όλα έδειχναν ότι η Panatha USA θα πάρει το τρίποντο, οι παίκτες του Λίμπερτι κατάφεραν εκ νέου να αιφνιδιάσουν πετυχαίνοντας το 2-1 σε μία ακόμα αντεπίθεση. Παρόλα αυτά οι πράσινοι και πάλι με τον πρωταγωνιστή της αναμέτρησης Serhat Unver ισοφάρισαν στο 85 σε 2’2 με ένα πολύ όμορφο σουτ εν κινήσει. Πλέον ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το el classic της επόμενης εβδομάδας απέναντι στο αιώνιο αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Η σύνθεση της Panatha USA:

Αpanco, Aydin, Bangura, Cebeci, Dagdagan, Dumankaya, Eryldiz, Gul, Iωάννου, Καλούδης, Πετρόπουλος, Τσουκαντάς, Keskin, Khan, Kilic, Larode, Lima, Philips, Stephens, Tonaj, Unver.


Farmingville Portugues - Real New York FC 4-1
Port Jefferson 2 - NY West Indies United 1-0
Floral Park - Deer Park 0-1
SS Cosma Damiano - College Point Flames 1-2
Panatha USA - Queens Liberty United 2-2
College Point - NY Olympiacos 2-3

Η βαθμολογία:

2η κατηγορία

EAST

Deer Park 3 βαθμοί γκολ 3-1
NY West Indies United 3 βαθμοί γκολ 7-1
Floral Park 3 βαθμοί γκολ 6-2
Port Jefferson 3 βαθμοί γκολ 2-2
Farmingville Portuguese 3 βαθμοί γκολ 5-7
Real New York FC 0 βαθμοί γκολ 1-11

WEST

NY Olympiacos 6 βαθμοί γκολ 4-2
College Point 3 βαθμοί γκολ 5-3
SS Cosma Damiano 3 βαθμοί γκολ 3-2
College Point Flames 2 βαθμοί γκολ 2-4
Queens Liberty United 1 βαθμοί γκολ 2-3
Panatha USA 1 βαθμοί γκολ 2-4

3η κατηγορία

Lindenhurst - Central Islip Los Galacticos αναβολη
Port Jefferson 3 - OFI Crete New York 1-0
Volts FC - Leros 0-6
Giresunspor USA - South Jamaica Portuguese 0-4


Port Jefferson 3 vs OFI Crete New York 1-0


Την ήττα γνώρισε ο ΟΦΗ Νέας Υόρκης με 1-0, καθώς παρουσιαστηκε στο γήπεδο με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Ειδικότερα οι παίκτες του Παντελή Χατζηανδρέου κατέβηκαν στην αναμέτρηση με μόλις 12 παίκτες και σαν να μην έφτανε αυτό ο Γιώργος Σπυριδάκης τραυματιστηκε μόλις στο 5ο λεπτό, οπότε και το έργο των Κρητικών έγινε ακόμα πιο δύσκολο. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να υπερβάλει εαυτόν και να ξεπεράσει τις αντιξοότητες παίζοντας με πάθος. Ισορρόπησε το παιχνίδι, έπαιξε έξυπνα, όμως ένα γκολ στο 70ο λεπτό αποδείχθηκε μοιραίο. Μάλιστα στον αγώνα έπαιξε και ο προπονητής της Ομάδας, όμως παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ελληνικής ομάδας το 1-0 παρέμεινε τελικό σκορ. Οι παίκτες του ΟΦΗ Κρήτης ΝΥ πάντως είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία . Ο κόουτς των μελανόλευκων Χατζηανδρέου δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είχαμε μεγάλη ατυχία με τον τραυματισμό του Σπυριδάκη, και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε πολλά στον τρόπο που αγωνιζόμαστε. Παρότι είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε, δεν καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς. Ειμαι πολύ ικανοποιημένος με τους Βεζυράκη, Στρατουδάκη και Σαβάριο που εφάρμοσαν όσα είπαμε στην προπόνηση».

Η σύνθεση του ΟΦΗ Κρήτες Nέας Υόρκης: Λιόλιος, Σαβάριο, Παναγόπουλος, Λανφρίντ, Φονσέκα, Αγαπάκης, Εμεξετζίδης, Παπαδόπουλος Αλεξανδρος, Βεζυράκης, Στρατουδάκης, Σπυριδάκης, Αγαπάκης,

Volts FC vs Leros 0-6

Η Λέρος συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία κάνοντας το 2 στα 2 αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στο παιχνίδι της Κυριακής διέλυσε τους αντίπαλους με το εμφαντικό 0-6 σκορπώντας τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Οι νησιώτες πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της ιστορίας τους, πετυχαίνοντας την πιο μεγάλη σε έκταση νίκη και πλέον ο στόχος είναι να διατηρηθεί αυτός ο ξέφρενος ρυθμός. Από το πρώτο λεπτό οι παίκτες του Τάκη Ρίζου έδειξαν ότι ήταν σε πολύ καλή μέρα και το 6-0 ήρθε φυσιολογικά απέναντι σε μία ομάδα που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να προβάλει αντίσταση. Δύο γκολ για την Λέρο πέτυχε ο Δημήτρης Ζερβας που είναι σε δαιμονιώδη φόρμα, δύο επίσης πέτυχε ο εξαιρετικός Πανος Θεοφυλάκος και από ένα ο Παναγιώτης Αγγελής και ο Γιώργος Βαδούρος. Ο κόουτς Ρίζος δήλωσε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες του, όμως όπως είπε πρέπει όλοι να μείνουν προσγειωμένοι καθώς ο στόχος είναι η άνοδος. Ουσιαστικά πρόκειται για το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της Λέρου, κάτι που αποδίδεται στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει μέσα στην ομάδα.

Αμβροσιάτος, Βασιλόπουλος Ε, Βασιλόπουλος Ε, Θεοφιλάκος Π, Τσιάκας, Παχής, Κράγκουρας, Ρίζος Β, Θεοφιλάκος Φ, Αγγελής, Παπαποστόλου, Μπαδούρος, Αλφόνσο Ρόσας, Ζέρβας

Η βαθμολογία:

3η Κατηγορία

South Jamaica Portuguese 6 βαθμοί γκολ: 12-1
Leros 6 βαθμοί γκολ: 10-3
Central Islip Los Galacticos 3 βαθμοί γκολ: 3-1
Port Jefferson3 3 βαθμοί γκολ: 4-4
Lindenhurst 1 βαθμοί γκολ: 5-5
OFI Crete New York 1 βαθμοί γκολ: 5-6
Giresunspor USA 0 βαθμοί γκολ: 1-7
Volts FC 0 βαθμοί γκολ: 1-14

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x