Δελτία Τύπου

30 χρόνια PETCITY, 30 χρόνια τα ΠΑΝΤΑ για τους πιστούς μας φίλους

Πριν 30 χρόνια έκανε την εμφάνισή της για πρώτη φορά η εταιρία PETCITY, για να δημιουργηθεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στην Ευρώπη σε προϊόντα εξειδικευμένα για τους μικρούς μας φίλους.

Με όραμα τη δημιουργία ενός καλύτερου και πιο αξιόπιστου κόσμου για τα ζώα ξεκίνησε ένα μακρόπνοο ταξίδι με κύριο στόχο να καλυφθούν οι ανάγκες των ζώων από το Α έως το Ω.

Όταν κάποιος επισκέπτεται ένα κατάστημα PETCITY γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα βρει τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων στην καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.

Η εταιρία PETCITY καταλαμβάνει πάνω από το 40% του μεριδίου της αγοράς γιατί έμεινε πιστή στις αρχές της και προχώρησε με οδηγό την Αγάπη, την Εμπιστοσύνη και την Υπευθυνότητα, Αξίες που χαρακτηρίζουν τη δράση της εταιρίας εδώ και 30 χρόνια.

ΑΓΑΠΗ για τους ανθρώπους, τα ζώα, το Περιβάλλον. Η αγάπη είναι αυτή που ώθησε στη δημιουργία ενός όμορφου κόσμου για τα ζώα και τους ανθρώπους. ΑΓΑΠΗ για αυτό που κάνουν στα PETCITY.

inner

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ είναι η πιο δυνατή αξία ανάμεσα στην εταιρία και τους πελάτες της. Στα 30 χρόνια πορείας η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ήταν αυτή που ενδυνάμωσε τις σχέσεις ανάμεσα στα καταστήματα και τους πελάτες και τους έφερε πιο κοντά. Η ανταπόκριση στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών πραγματοποιείται καθημερινά με υψηλό ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ. Μέλημα της εταιρίας PETCITY είναι να ΑΚΟΥN τις ανάγκες τους και να ανταποκρίνονται πλήρως.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ απέναντι σε ΟΛΟΥΣ χωρίς εξαιρέσεις. Για τα PETCITY όλοι οι πελάτες ανεξάρτητα από τις ανάγκες τους είναι ξεχωριστοί και έτσι αντιμετωπίζονται καθημερινά. Το πρόβλημα των καταναλωτών είναι και πρόβλημα των PETCITY. Η δική τους χαρά, είναι και χαρά των PETCITY. Στην εταιρία λειτουργεί ειδική ομάδα η οποία αναλαμβάνει υπεύθυνα να επιλύσει τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Η Εταιρία PETCITY παρέχει το πιο εξειδικευμένο κατάστημα στην ελληνική αγορά με την παροχή ειδικών εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τους υπαλλήλους της.

Στις κεντρικές εγκαταστάσεις της PETCITY συνολικής έκτασης 20.000 τ.μ., υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα σεμιναρίων 300τ.μ. και χωρητικότητας 120 θέσεων, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό όπου διεξάγονται εβδομαδιαίως ειδικά σεμινάρια με Έλληνες και ξένους ομιλητές από όλο τον κόσμο.

Η υψηλή εξειδίκευση & η συνεχής εκπαιδευτική κατάρτιση για τους εργαζομένους είναι μία διαδικασία που δεν σταματάει ποτέ, γιατί απλά οι ανάγκες των κατοικιδίων δεν σταματούν ποτέ.

Όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας αποτελεί για τα PETCITY μία μεγάλη οικογένεια.

Η εταιρία PETCITY χαρακτηρίζεται από έντονη Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη που διέπει τη δράση της εδώ και 30 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας.

Μέσα από τα PETCITY δημιουργήθηκε η μεγαλύτερη και πιο αληθινή οικογένεια φιλόζωων στην Ελλάδα με συνεχείς δράσεις για τα ζώα και το περιβάλλον. Εξάλλου, κεντρικό μήνυμα για την κοινωνική δράση της εταιρίας είναι το «Αγαπώ τα ζώα, Σέβομαι το Περιβάλλον», με στόχο να εκπαιδεύσει τις επόμενες γενιές για την ομαλή συμβίωση των ανθρώπων με τα ζώα με παράλληλη προστασία του περιβάλλοντος.

inner

Διατηρείται απευθείας επικοινωνία με τις φιλοζωικές εταιρίες για την ενεργή στήριξη των αδέσποτων και διαδικασία εκπαίδευσης του κόσμου με τις εξειδικευμένες γνώσεις της εταιρίας, παρέχοντας συμβουλές και διαμορφώνοντας ενιαία κουλτούρα αλλά και παιδεία για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε στα ζώα.

Τα PETCITY παρέχουν δωρεάν τροφή σε Αττική, Χαλκίδα, Θεσσαλονίκη, και όπου υπάρχει ανάγκη. Από τις 4 Οκτωβρίου 2013 έως σήμερα, έχουν μοιραστεί πάνω από 90 τόνοι τροφής για τα αδέσποτα.

Σήμερα τα PETCITY απαριθμούν 60 καταστήματα, 560 Υπάλληλους, διαθέτουν πάνω από 15.000 προϊόντα από παγκοσμίως επώνυμες και αναγνωρισμένες εταιρίες και το πιο σημαντικό, εξυπηρετούν 2.700.000 ικανοποιημένους πελάτες ετησίως.

Τα PETCITY είναι 100% Ελληνική Εταιρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x