Θανάσης Ράλλης

This is the theme to a better Armageddon

Το Heartbreak Hotel καλωσορίζει τη splatter νοοτροπία στην Ελλάδα. Καλώς μας ήρθες splatter νοοτροπία.


Σιχαίνομαι τους κόμπους. Πιο πολύ όμως σιχαίνομαι τους φιόγκους. Με εισαγωγικά ή χωρίς. Αλλά το θέμα μας είναι οι κόμποι και όχι οι φιόγκοι. Αν και τους σιχαίνομαι τους καταραμένους τους φιόγκους. Με εισαγωγικά ή χωρίς.
Έκπληκτος διάβασα λοιπόν το πρωί ότι ο Χιμένεθ τον έδεσε κόμπο. Τον Παναθηναϊκό φαντάζομαι.

Αντιγράφω από τη sportday

Το εξαιρετικό διάβασμα του αντιπάλου πιστώνεται απολύτως στον Χιμένεθ και το επιτελείο του. Και στα δύο ντέρμπι με Άρη και Παναθηναϊκό ακυρώθηκαν τα βασικά ατού του αντιπάλου και οι ευκαιρίες που δέχτηκε η «Ενωση» συνολικά ήταν μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού!

Ξέρετε τι λέω εγώ; BOLLOCKS! Nevermind them… αλλά και πάλι. BOLLOCKS.

Η αλήθεια δεν βρίσκεται ούτε στην βαθύτατη ανάλυση. Ούτε στην παρακολούθηση του αντιπάλου, ούτε στην ψυχολογία, ούτε στην εξουδετέρωση των ατού, ούτε στον Υιό του Θεού τον Μονογενή, ούτε στον ουρανό, ούτε βέβαια στους Sex Pistols, όπως μας έκανε κάποτε να πιστέψουμε ο Γιώργος Πετρόχειλος.

(Ούτε βέβαια κρύβεται κάπου εκεί έξω, όπως μας έκανε κάποτε να πιστέψουμε ο Μόλντερ στα X-FILES, πριν βέβαια γίνει Χανκ Μούντι στο Californication και περάσει ένα χεράκι όλες τις γυναίκες στο Λος Άντζελες).

Η αλήθεια είναι αυτή. (Με τα μάτια μιλάμε εμείς. Και τι λέμε δεν ξέρει κανείς. Η σιωπή είναι χρυσός θα το δεις. Με τα μάτια μιλάμε εμείς).



Χαίρομαι που επιτέλους η splatter νοοτροπία ήρθε και στην Ελλάδα. Το είδα το πρωί στις εφημερίδες. Πανηγύρισα λίγο είναι η αλήθεια. Καλά εντάξει. Πανηγύρισα πολύ.

Αντιγράφω από τη sportday

«Η ΑΕΚ έπαιζε με τα δεύτερα και μας πήρε με πάθος και οι δικοί μας παίκτες, που είναι και ακριβοπληρωμένοι, περπατούσαν. Είναι δυνατόν;». Στη συνέχεια απευθυνόμενος και στους τρεις (Αντωνίου, Φρέιτας, Νιόπλια) είπε: «Σφίξτε τα λουριά και πάρτε κεφάλια αν χρειαστεί. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει από το επόμενο ματς κιόλας να αποδίδει με βάση την αξία του ρόστερ του. Τέρμα οι δικαιολογίες. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία».

Αυτά τα λόγια ανήκουν στον Νικόλα Πατέρα.

To Heartbreak Hotel χωρίς κανένα απολύτως «γυάλισμα» σας μεταφέρει ακριβώς το τι ειπώθηκε.

«Η ΑΕΚ έπαιζε με τα δεύτερα και μας πήρε με πάθος. Πάρτε κεφάλια αν χρειαστεί. Οι δικοί μας παίκτες, που είναι και ακριβοπληρωμένοι, περπατούσαν. Πάρτε κεφάλια αν χρειαστεί. Είναι δυνατόν;». Στη συνέχεια απευθυνόμενος και στους τρεις (Αντωνίου, Φρέιτας, Νιόπλια) είπε: «Σφίξτε τα λουριά και πάρτε κεφάλια αν χρειαστεί. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει από το επόμενο ματς κιόλας να αποδίδει με βάση την αξία του ρόστερ του, πάρτε κεφάλια αν χρειαστεί. Τέρμα οι δικαιολογίες, πάρτε κεφάλια αν χρειαστεί, Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, πάρτε κεφάλια αν χρειαστεί. Και αν δεν ξέρετε πώς να παίρνετε κεφάλια. Να μια φωτογραφία μου που δείχνει το πώς παίρνετε κεφάλια».



Υ.Γ. This is the theme to a better Armageddon.



Εμείς ως Heartbreak Hotel είμαστε και στο Facebook. Κοιτάξτε μας! Εδώ!

Αφήστε το μήνυμα σας μετά τον χαρακτηριστικό ήχο στο: Blood_and_the_city@hotmail.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x