Stoiximan Super League

Ο Στόρε δεν παραιτείται, ο Τσακίρης τον «τελειώνει»!

Πιο βαρύ δεν θα μπορούσε να είναι το κλίμα στον Πανιώνιο έπειτα από τον αποκλεισμό από τον Διαγόρα στη Ρόδο στο Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ. Μετά το τέλος του ματς, ο Μίκαελ Στόρε δήλωσε ότι δεν παραιτείται, ωστόσο, ο κ. Τσακίρης είναι έτοιμος να τον «τελειώσει»! οι «κυανέρυθροι» κατά την επιστροφή τους στο «Ελ Βενιζέλος».

Πιο βαρύ δεν θα μπορούσε να είναι το κλίμα στον Πανιώνιο.

Ενώ το ματς με το Διαγόρα στη Ρόδο για τη φάση των «32» του Κυπέλλου φάνταζε ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, ώστε να κλείσουν κάποιες από τις πληγές που άνοιξε στους «κυανέρυθρους» η κάκιστη πορεία στο πρωτάθλημα, ήρθε η ταπεινωτική ήττα-αποκλεισμός από τους Ροδίτες να κάνει… αφόρητη την ατμόσφαιρα.

Μετά το τέλος του ματς, ο Μίκαελ Στόρε δήλωσε ότι δεν παραιτείται, ωστόσο, ο κ. Τσακίρης είναι έτοιμος να τον «τελειώσει»! Φυγαδεύτηκαν οι «κυανέρυθροι» κατά την επιστροφή τους στο «Ελ Βενιζέλος».

Ο Σουηδός τεχνικός τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα 3-1 από το Διαγόρα: «Δεν παραιτούμαι. Είμαι μαχητής και έχω μάθει να παλεύω. Είναι, όμως, στη δικαιοδοσία της διοίκησης το τι θα κάνει, τελικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Κωνσταντίνος Τσακίρης, με το που επιστρέψει από το εξωτερικό (απόψε ή την Πέμπτη, 28/10) θα συγκαλέσει έκτακτο συμβούλιο, με την απόλυση του Μίκαελ Στόρε να θεωρείται, πλέον, δεδομένη και αναπόφευκτη

Εκτός απροόπτου, το πιθανότερο είναι να συναντηθεί με τον 35χρονο προπονητή την Παρασκευή το πρωί για να του ανακοινώσει την απόφασή του να τερματιστεί η συνεργασίας τους.

Εξάλλου, ο κόσμος του Πανιωνίου είναι εξαγριωμένος, όχι μόνο με τον Μίκαελ Στόρε, αλλά και με τους ποδοσφαιριστές και μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετοί θα βρεθούν το βράδυ στα Σπάτα, προκειμένου να... υποδεχθούν την αποστολή που επιστρέφει από τη Ρόδο.

Το μόνο που φαίνεται να τους σταματάει είναι η… βροχή.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x