Ιταλία

Κοντά σε συμφωνία Σνάιντερ-Ίντερ

Αρκετά σύντομα ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ θα κληθεί από τη διοίκηση της Ίντερ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» γράφει ότι οι διαπραγματεύσεις του Ολλανδού μεσοεπιθετικού με τους «νερατζούρι» είναι σε προχωρημένο στάδιο και απομένει να κλείσει θετικά η υπόθεση.

Αρκετά σύντομα ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ θα κληθεί από τη διοίκηση της Ίντερ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» γράφει ότι οι διαπραγματεύσεις του Ολλανδού μεσοεπιθετικού με τους «νερατζούρι» είναι σε προχωρημένο στάδιο και απομένει να κλείσει θετικά η υπόθεση.

Ο μάνατζερ του 26χρονου παίκτη, Σόρεν Λέρμπι, αναμένεται να φτάσει αύριο στο Μιλάνο και να συναντηθεί με τους διοικούντες την Ίντερ.

Ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει ότι ο Σνάιντερ θα υπογράψει μέχρι το 2015 και οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν τα 5 εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x