Stoiximan Super League

Πανθρακικός-ΑΕΚ 1-5 (Τελικό)

Επικράτησε 5-1 η Ένωση με χατ-τρικ του Μπλάνκο (33', 42', πέν. 68'), σουτ του Καράμπελα στο 72' και του Λεονάρντο στο 84' , με τους γηπεδούχους να είχαν ανοίξει το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σίμωση στο 18' Βαρύς ο αγωνιστικός χώρος λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης. Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.

Επικράτησε 5-1 η Ένωση με χατ-τρικ του Μπλάνκο (33', 42', πέν. 68'), σουτ του Καράμπελα στο 72' και του Λεονάρντο στο 84' , με τους γηπεδούχους να είχαν ανοίξει το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σίμωση στο 18'.

Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.

Βαρύς ο αγωνιστικός χώρος λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης που προηγήθηκε. Προς στιγμήν υπήρξε το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα, αλλά τελικά ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε το ''πράσινο φως'', ώστε να διεξαχθεί κανονικά.




90+2' Λήξη της αναμέτρησης

84' ΓΚΟΛ 1-5 η ΑΕΚ. Έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Τζεμπούρ που μπήκε στην περιοχή από αριστερά και γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, ο Λεονάρντο με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

79’ Αλλαγή για την ΑΕΚ. Στη θέση του Μπλάνκο πέρασε ο Τζεμπούρ. Ο Αργεντινός φορ καταχειροκροτήθηκε από τους οπαδούς της Ένωσης.

72' ΓΚΟΛ 1-4 η ΑΕΚ. Ο Μπλάνκο έδωσε ασίστ στον Καράμπελα και αυτός από πολύ κοντά -με πλασέ- έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

68' ΓΚΟΛ 3-1 Η ΑΕΚ! Ήταν να μην πάρει μπρος ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός εκμεταλλεύεται ατομική προσπάθεια του Γκερέιρο από τα αριστερά, που την κατάλληλη στιγμή γύρισε, κάνοντας το γκολ εύκολη υπόθεση για τον ''Ζορό''.

65' Αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Γονιάδης αντί του Ιασωνίδη.

63' Ωραίο σουτ του Λεονάρντο, η μπάλα στο δεξί δοκάρι του Ανδριόλα.

61' Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Λεονάρντο αντί του Έντερ.

52' Μεγάλη ευκαιρία χάνει ο Γκερέιρο, που από μπαλιά του Μπλάνκο, βγαίνει απέναντι στον Ανδριόλα, αλλά πλασάρει άουτ.

46' Έναρξη του δευτέρου μέρους. Μια αλλαγή για την ΑΕΚ. Στη θέση του Καλαμιώτη μπαίνει ο Αργυρίου, ο οποίος για πρώτη φορά αντιμετωπίζει την προηγούμενή του ομάδα.

45'+1' Λήξη του πρώτου μέρους.

45' Ένα λεπτό θα είναι ο επιπλέον χρόνος.

42' ΓΚΟΛ 2-1 Η ΑΕΚ! Ψύχραιμη εκτέλεση του Μπλάνκο, ο οποίος βάζει την ΑΕΚ μπροστά.

41' Πέναλτι για την ΑΕΚ. Ο Νατσούρας κάνει τραγικό λάθος, δεν διώχνει την μπάλα και στη συνέχεια ανατρέπει τον Μπλάνκο, ενώ βλέπει και κίτρινη κάρτα.

38' Καλή προσπάθεια του Γκερέιρο, που όμως πιάνει πολύ άστοχο σουτ και πετάει μια ευκαιρία.

33' ΓΚΟΛ 1-1 ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ Η ΑΕΚ! Από βαθιά μπαλιά, ο Γκερέιρο πιάνει κεφαλιά προς τον Μπλάνκο και ο Αργεντινός με γύρισμα τύπου Μίλερ μέσα στην περιοχή, σκοράρει!

30' Κόβεται με οφσάιντ προσπάθεια της ΑΕΚ, διαμαρτύρονται οι παίκτες της ''Ένωσης'', αφού το ριπλέι -αν και δεν είναι στην ευθεία η κάμερα- δείχνει πως ο Καράμπελας καλυπτόταν όταν πήρε την πάσα.

27' Σουτ του Μπλάνκο μέσα από την περιοχή από πλάγια θέση, η μπάλα περνάει λίγο άουτ.

25' Σέντρα του Γκερέιρο από τα αριστερά, η μπάλ βρίσκει την εξωτερική πλευρά του δοκαριού του Ανδριόλα.

18' ΓΚΟΛ 1-0 Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ! Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σίμωση, προηγείται 1-0 η ομάδα της Κομοτηνής

17' Πέναλτι για τον Πανθρακικό στο οποίο υπέπεσε ο Καλαμιώτης για μαρκάρισμα πάνω στον Πάγκαλο.

Η κατάσταση του τερέν είναι τέτοια που δεν επιτρέπει να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων, καθώς σε πολλά σημεία υπάρχει νερό.

7' Δεν ήταν καλή η εκτέλεση του Έντερ, η μπάλα κοντράρει και φτάνει στον Καράμπελα, ο οποίος έβγαλε ωραία σέντρα και ο Μάκος με καρφωτή κεφαλιά, ανάγκασε τον Ανδριόλα να αποκρούσει εντυπωσιακά.

6' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Μπαρμπούδης για φάουλ πάνω στον Γκερέιρο. Σε καλό σημείο μια στημένη φάση για την ΑΕΚ.

1' 'Εναρξη του αγώνα.



ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Ανδριόλας, Μπαρμπούδης, Τζιωρτζόπουλος, Νατσούρας, Ιασωνίδης (65' Γονιάδης), Λόπες, Βησόπουλος, Ρεκλείτης, Αρσενίεβιτς, Πάγκαλος, Σίμωσης.

Στον πάγκο: Μπουντούρης, Ταΐρης, Σουλτανίδης, Τριανταφυλλίδης, Πυθαρούλης, Μαρσελάο.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Καλαμιώτης (46' Αργυρίου), Δέλλας, Καράμπελας, Νασούτι, Γκέντσογλου, Μάκος, Νταντόμο, Έντερ (61' Λεονάρντο), Γκερέιρο, Μπλάνκο (79' Τζεμπούρ).

Στον πάγκο: Σάχα, Καφές, Λαγός, Φροξυλιάς.

Διαιτητές: Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Μποζατζίδης, Δημητριάδης (Μακεδονίας)



Το διαιτητικό τρίο επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο κι έκρινε πως μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο, ενώ το ίδιο διαπίστωσε και ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος μπήκε στο γήπεδο για να δει την κατάσταση του χλοοτάπητα. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός ανακοίνωσε και την ενδεκάδα στους παίκτες της ΑΕΚ, με τον Αραμπατζή να είναι κάτω από τα δοκάρια, τους Καράμπελα αριστερά και Καλαμιώτη δεξιά της άμυνας, ενώ Δέλλας και Νασούτι θα είναι οι δύο στόπερ. Οι Γκέντσογλου και Μάκος θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, έχοντας δεξιά τον Έντερ και αριστερά τον Νταντόμο, ενώ πίσω από τον Μπλάνκο θα κινείται ο Γκερέιρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x