Stoiximan Super League

Νέος πρόεδρος ο Λιανός

Ο Ηλίας Λιανός είναι ο νέος πρόεδρος του Πανιωνίου, όπως προέκυψε μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ. Ο μεγαλομέτοχος, Κωνσταντίνος Τσακίρης, που δεν επιθυμεί πλέον να εμπλέκεται στις αποφάσεις για την ομάδα, αναζητούσε ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής και κατέληξε στον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ. Στο ΔΣ οι Ναλιτζής και Αποσπόρης.

Ο Ηλίας Λιανός είναι ο νέος πρόεδρος του Πανιωνίου, όπως προέκυψε μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ. Ο μεγαλομέτοχος, Κωνσταντίνος Τσακίρης, που δεν επιθυμεί πλέον να εμπλέκεται στις αποφάσεις για την ομάδα, αναζητούσε ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής και κατέληξε στον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ.

Ο Λάζαρος Καμπανόπουλος ανέλαβε καθήκοντα πρώτου αντιπροέδρου με αγωνιστικές αρμοδιότητες, ενώ ο Γιώργος Ζερβακάκος ως δεύτερος αντιπρόεδρος θα ασχολείται με οικονομικά ζητήματα. Δύο παλιές δόξες της ομάδας, ο Δημήτρης Ναλιτζής και ο Στέλιος Αποσπόρης είναι νέα μέλη στο ΔΣ, όπως επίσης και οι Γιάννης Παρισινός, Μενέλαος Δημητρίου, Αλέξανδρος Χαριτάκης, Χρήστος Σβωλόπουλος, Κώστας Γιαννακόπουλος και Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x