Stoiximan Super League

Σαφάρι…

Σε μπαράζ επαφών έχει επιδοθεί ο Ηλίας Λιανός, προκειμένου να βρει τον

Σε μπαράζ επαφών έχει επιδοθεί ο Ηλίας Λιανός, προκειμένου να βρει τον διάδοχο του Μίκαελ Στόρε.

Πολλά τα ονόματα που ακούγονται, ωστόσο, αυτό που «παίζει» περισσότερο είναι του Τάκη Λεμονή, ο οποίος είχε κάτσει στον πάγκο του Πανιωνίου για λιγότερο από ένα μήνα το 2008 (12 Νοεμβρίου-2 Δεκεμβρίου).

Θυμίζουμε ότι ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας είχε ζητήσει (επίμονα) να απομακρυνθεί ο άλλοτε συνεργάτης του Έβαλντ Λίνεν, Γιώτης Σταματόπουλος και ο Αθλητικός Διευθυντής του συλλόγου, Γιώργος Τσέλιος, αλλά η απαίτησή του δεν είχε γίνει δεκτή από την πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΠΑΕ και οδήγησε στην παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία των «κυανέρυθρων».

Μάλιστα, την οδό της παραίτησης είχε ακολουθήσει και ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ, Φάνης Γαλλής, ο οποίος είχε επιλέξει τον Λεμονή για να διαδεχθεί τον Λίνεν.

Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι ο νέος πρόεδρος του Πανιωνίου, ο κ. Λιανός -ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό και τρέχει τη διαδικασία της διαδοχής με τηλεφωνικές επικοινωνίες- ψάχνει (και θέλει) έναν άνθρωπο-γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας, που να μην χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί σε αυτήν.

Επίσης, το όνομα του Παύλου Δερμιτζάκη «δίνει και παίρνει» στα δημοσιογραφικά στέκια, όμως, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της ομάδας της Νέας Σμύρνης δεν έχουν… ενοχλήσει τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ.

Πιθανότερο σενάριο είναι ο Πανιώνιος να έχει προπονητή… σύντομα. Σε αυτήν την περίπτωση, η ομάδα θα κατέβει στο κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή με αυτόν στον πάγκο της. Σε αντίθετη περίπτωση, όμως, στον «κυανέρυθρο» πάγκο θα κάτσουν οι Άκης Μάντζιος και Φώτης Στρακόσια.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x