Stoiximan Super League

«Όχι» από Λίνεν!

Κρούση από τον Πανιώνιο δέχτηκε ο Έβαλντ Λίνεν για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ωστόσο, ο Γερμανός τεχνικός απέρριψε ευγενικά την πρόταση συνεργασίας των «κυανέρυθρων». Ο 57χρονος προπονητής θεωρείτο από τους κ.κ. Τσακίρη και Λιανό ο ιδανικότερος αντικαταστάτης του Μίκαελ Στόρε, καθώς και πολύ αγαπητός είναι στον κόσμο, από το άκρως επιτυχημένο πέρασμά του από τον πάγκο του Πανιωνίου την περίοδο 2006-2008 και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας είναι.

Κρούση από τον Πανιώνιο δέχτηκε ο Έβαλντ Λίνεν για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ωστόσο, ο Γερμανός τεχνικός απέρριψε ευγενικά την πρόταση συνεργασίας των «κυανέρυθρων».

Ο 57χρονος προπονητής θεωρείτο από τους κ.κ. Τσακίρη και Λιανό ο ιδανικότερος αντικαταστάτης του Μίκαελ Στόρε, καθώς και πολύ αγαπητός είναι στον κόσμο, από το άκρως επιτυχημένο πέρασμά του από τον πάγκο του Πανιωνίου την περίοδο 2006-2008 και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας είναι.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού παραμένει άνεργος από το καλοκαίρι -όταν και απολύθηκε από τους «ερυθρόλευκους»- αλλά την προκειμένη στιγμή, δεν θέλει να φύγει από τη Γερμανία.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x