Stoiximan Super League

Χωρίς Σολτάνι κόντρα στον Ολυμπιακό Β.

Τις υπηρεσίες του Καρίμ Σολτάνι θα στερηθεί ο προπονητής του Ηρακλή Μαρίνος Ουζουνίδης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου για την 8η αγωνιστική της Superleague. Ο γαλλοαλγερινός επιθετικός, είχε αποβληθεί στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα και το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο κατά την σημερινή συνεδρίαση του επέβαλε ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών.

Τις υπηρεσίες του Καρίμ Σολτάνι θα στερηθεί ο προπονητής του Ηρακλή Μαρίνος Ουζουνίδης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου για την αγωνιστική της Superleague.

Ο γαλλοαλγερινός επιθετικός, είχε αποβληθεί στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα και το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο κατά την σημερινή συνεδρίαση του επέβαλε ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών.

Με δεδομένο ότι ο επιθετικός του «Γηραιού» εξέτισε την πρώτη αγωνιστική στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Σολτάνι θα απουσιάσει και από το παιχνίδι του Καυτανζογλείου και θα επανέλθει στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής κόντρα στην SKODA Ξάνθη.

Τα εισιτήρια

Ο αγώνας της 8ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Καυτανζόγλειο θα αρχίσει στις 15.00 την Κυριακή 31/10. Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 11.00 το πρωί από τα εκδοτήρια του γηπέδου και έχουν τις ακόλουθες τιμές:

Θύρες 9,10: 15 ευρώ
Θύρες 12,13,14: 25 ευρώ
Θύρες 4,5: 40 ευρώ
V.I.P: 75 ευρώ

Eπιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x