Stoiximan Super League

Mε ανεβασμένο ηθικό στην Πάτρα

Με το ηθικό στα ύψη η Κέρκυρα βρίσκεται στην Πάτρα για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την 8η αγωνιστική της Superleague. Η πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ και η εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα έχει δημιουργήσει κλίμα ευφορίας στους «Φαίακες». Ο Μπάμπης Τεννές πήρε 20 ποδοσφαιριστές στην Πάτρα.

Με το ηθικό στα ύψη η Κέρκυρα βρίσκεται στην Πάτρα για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την 8η αγωνιστική της Superleague.

Η πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ και η εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα έχει δημιουργήσει κλίμα ευφορίας στους «Φαίακες». Ο Μπάμπης Τεννές πήρε 20 ποδοσφαιριστές στην Πάτρα.

Η αποστολή της Κέρκυρας: Αποστολίδης, Ιωάννου Δ., Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής, Δεινόπαπας, Τσίγκας, Γιάντσης, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Κοντοδήμος, Κωνσταντόπουλος, Γκουστάβο, Μάρκοβιτς, Μακρυδημήτρης, Ιωάννου Η., Μακρής, Επστάιν, Βιόπουλος και Φλάβιο.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης τιμώνται προς 15 και 20 ευρώ αντίστοιχα και θα διατίθενται στους φιλάθλους από τα εκδοτήρια του Παμπελοποννησιακού από το πρωί της Κυριακής, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα (31/10 στις 11.00)

Eπιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x