Γενικά

Ποινή "χάδι" για τη Σερβία!

Υπέρ της Ιταλίας με σκορ 3-0 κατακυρώθηκε το παιχνίδι με τη Σερβία, στην οποία επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής και άλλης μιας με αναστολή, καθώς και πρόστιμο 120.000 ευρώ. Δεν έμειναν στο απυρόβλητο και οι Ιταλοί... Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ εξάντλησε την... επιείκεια της προς τις δύο ομοσπονδίες (και κυρίως προς τη σερβική) για τα επεισόδια στο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro 2012, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα και τη διακοπή της αναμέτρησης.

Εξαντλώντας την επιείκεια της, η ΟΥΕΦΑ επέβαλε τιμωρία-χάδι στη Σερβία για τα επεισόδια στο παιχνίδι των προκριματικών του EURO 2012, χωρίς ωστόσο να αφήσει στο «απυρόβλητο» και την Ιταλία.

Στην Σερβία επέβαλε αποκλεισμό μονάχα μιας αγωνιστικής της έδρας της και άλλη μια με αναστολή και πρόστιμο 120.000 ευρώ.

Από την άλλη πλευρά η Πειθαρχική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ κατακύρωσε το παιχνίδι υπέρ της Ιταλίας με σκορ 3-0, ενώ της επέβαλε ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής με αναστολή και πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ για τα ελλιπέστατα μέτρα φύλαξης του γηπέδου «Λουίτζι Φεράρις».

Οι Σέρβοι, οι οποίοι απειλούνταν μέχρι και με αποκλεισμό από την διοργάνωση, δήλωσαν ότι δεν θα πάρουν εισιτήρια για άλλο εκτός έδρας παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x