Stoiximan Super League

«Να επαναφέρουμε την ηρεμία στην ομάδα»

Τα δύο ατυχή αποτελέσματα του Εργοτέλη για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, έχουν φέρει προβληματισμό στην κρητική ομάδα. Ο μέσος της ομάδας Δημήτρης Ορφανός, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» τόνισε ότι το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι μια ευκαιρία για την ομάδα για να αντιστρέψει το κλίμα. Ο πρώην παίκτης του «Δικεφάλου», στάθηκε στην ποιότητα του ΠΑΟΚ επισημαίνοντας ότι ο Εργοτέλης πρέπει να δώσει το 100% για να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Τα δύο ατυχή αποτελέσματα του Εργοτέλη για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, έχουν φέρει προβληματισμό στην κρητική ομάδα.

Ο μέσος της ομάδας Δημήτρης Ορφανός, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» τόνισε ότι το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι μια ευκαιρία για την ομάδα για να αντιστρέψει το κλίμα.

Ο πρώην παίκτης του «Δικεφάλου», στάθηκε στην ποιότητα του ΠΑΟΚ επισημαίνοντας ότι ο Εργοτέλης πρέπει να δώσει το 100% για να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ορφανού

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ

«Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη αν και σίγουρα μια ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ μπορεί να είναι και καλό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι πρωταθλήματος είναι τελείως διαφορετικό από αυτό του Κυπέλλου που αποκλειστήκαμε. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατή και μεγάλη ομάδα. Ξέρουμε τον βαθμό δυσκολίας, αλλά αυτός ο αγώνας είναι για εμάς διέξοδος. Δεν έχουμε πει κάτι συγκεκριμένο ακόμη για το παιχνίδι, αλλά πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας»

Για το κλίμα στον Εργοτέλη

«Όταν χάνεις από μια ομάδα Β’ Εθνικής στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα με κατεβασμένα χέρια, δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος. Προερχόμαστε από άσχημα αποτελέσματα, διανύουμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα»

Για την απουσία του Λεάλ

«Είναι μεγάλη απώλεια για εμάς ο Λεάλ. Μας δίνει ποιότητα στην επίθεση, αλλά πρέπει να βρούμε λύσεις»

Eπιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x