Γενικά

Nα συνεχίσει το σερί θέλει η Ρέιντζερς

Την δέκατη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια θα επιδιώξει να πάρει η Ρέιντζερς, η οποία φιλοξενεί την Ινβερνές. Να συνέλθει από το στραπάτσο του Old Firm θέλει η Σέλτικ, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σεντ Τζόνστον, εύκολο έργο αναμένεται να έχουν Χαρτς και Μάδεργουελ που φιλοξενούν Κιλμάρνοκ και Χάμιλτον αντίστοιχα.

Την δέκατη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια θα επιδιώξει να πάρει η Ρέιντζερς, η οποία φιλοξενεί την Ινβερνές.

Να συνέλθει από το στραπάτσο του Old Firm θέλει η Σέλτικ, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σεντ Τζόνστον, εύκολο έργο αναμένεται να έχουν Χαρτς και Μάδεργουελ που φιλοξενούν Κιλμάρνοκ και Χάμιλτον αντίστοιχα.

Διαβάστε το preview του www.sport-fm.gr για την 10η αγωνιστική του σκωτσέζικου πρωταθλήματος.

Σάββατο 30/10

Σεντ Τζόνστον-Σέλτικ (17:00)

Να επιστρέψει στις νίκες μετά από την εντός έδρας «σφαλιάρα» από την Ρέιντζερς θέλει η Σέλτικ. Ο Λένον δεν υπολογίζει τους Χίνκελ, Μπράουν, Καγιάλ, Μέρφι και Φόρεστ ενώ αμφίβολος είναι ο Μαλόνεϊ.

Από εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Χάμιλτον έρχεται η Σεντ Τζόνστον που έχει μακροχρόνιες απουσίες. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πριν λίγες μέρες για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ, με τους «καθολικούς» να επικρατούν με 3-2.

Ρέιντζερς-Ινβερνές (17:00)

Δεν σταματάει πουθενά. Κέρδισε την Σέλτικ (3-1) στο ντέρμπι μίσους της προηγούμενης αγωνιστικής και τρέχει σερί 14 διαδοχικών αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Αμφίβολοι ο Γέλαβιτς, Μπίτι και Πάπατς.

Από σερί τεσσάρων αναμετρήσεων χωρίς ήττα έρχεται η Ινβερνές, που θα έχει πολύ δύσκολο έργο στο «Αϊμπροξ». Eκτος οι Ζιλέ, Αϊνς, Κοξ, Πρόκτορ και Μπλούμενσταϊν.

Μάδεργουελ-Χάμιλτον (17:00)

Τοπικό ντέρμπι του νότιου Λανκαρσαϊρ. Η Μάδεργουελ πραγματοποιεί εξαιρετικό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εκτός μάχης ο Κασαγκόλντα, αμφίβολος ο Λάσλεϊ.

Στον «βυθό» της βαθμολογίας βρίσκεται η Χάμιλτον που ψάχνει απεγνωσμένα για βαθμούς. Έχει να νικήσει από την τρίτη αγωνιστική και έκτοτε απογοητεύει.

Νταντί Γ.- Χιμπέρνιαν (17:00)

Από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι που αποκλείστηκαν μεσοβδόμαδα και το Λιγκ Καπ. Εκτός οι Κοβάσεβιτς, ενώ αμφίβολοι είναι ο Σουόνσον, ο Ντόντς και ο Κόνγουεϊ.

Από κακή εμφάνιση και εκτός έδρας ήττα από την Αμπερντίν με 4-2 έρχεται η Χιμπέρνιαν και αυτή ήταν η τέταρτη ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Απογοητευμένος ο νέος προπονητής της ομάδας Κάλντεργουντ, που ζήτησε από τους παίκτες του άμεση συγκομιδή βαθμών.

Σεντ Μίρεν-Αμπερντίν (17:00)

Μακριά από τις νίκες εδώ και έξι αγωνιστικές η Σεντ Μίρεν. Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα η ομάδα του Λένον που δεν υπολογίζει στους Μπάρον, Τόμσον, Ντάργκο, Λιντς και Γκάλαχερ. Να συνεχίσει.

Από πολύ καλή εμφάνιση και εμφατική νίκη προέρχεται η Αμπερντίν (4-2 την Χιμπέρνιαν). Ο ΜακΓκι δεν υπολογίζει τους Φάιβι, Πολέτ και Βουγιαντίνοβιτς.

Κυριακή 31/10

Χαρτς-Κιλμάρνοκ (14:45)

Στην τρίτη σερί νίκη στοχεύει η Χάρτς που υποδέχεται την προβληματική Κιλμάρνοκ. Εκτός ο Ντράιβερ, Γουάλας, Κουχάρσκι και Ομπούα.

Συνεχίζει να απογοητεύει η ομάδα του Παατελάινεν, η οποία αγνοεί τη νίκη πέντε αγωνιστικές.

Το πρόγραμμα της επόμενης (11ης) αγωνιστικής

Σάββατο 6/11 (17:00)

Σέλτικ-Αμπερντίν

Χάμιλτον-Νταντί Γ.

Ινβερνές-Μάδεργουελ

Σεντ Τζόνστον-Κιλμάρνοκ

Κυριακή 7/11

Σεντ Μίρεν-Ρέιντζερς (14:00)
Χιμπέρνιαν-Χαρτς (16:15)

Δείτε εδώ την βαθμολογία

Eπιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x