Ελλάδα

Σκουρτόπουλος: «Νίκη για πολλούς λόγους»

Πολλοί είναι οι λόγοι για τους οποίους ο Πανελλήνιος θέλει τη νίκη κόντρα στον Άρη στην αναμέτρηση του Σαββάτου (30/10, 17:00) για την δεύτερη αγωνιστική της Α1. Όπως εξήγησε ο τεχνικός των «Ολυμπιονικών», Θανάσης Σκουρτόπουλος, οι «κίτρινοι» είναι από τους βασικούς αντιπάλους της ομάδας του στο πρωτάθλημα και ενδεχομένως στην τελική κατάταξη να παίξει ρόλο ακόμα και η διαφορά πόντων. Συγκέντρωση και σωστές επιλογές θα οδηγήσουν τον Πανελλήνιο στη νίκη σύμφωνα με τον Νταμίρ Ράντσιτς.

Πολλοί είναι οι λόγοι για τους οποίους ο Πανελλήνιος θέλει τη νίκη κόντρα στον Άρη στην αναμέτρηση του Σαββάτου (30/10, 17:00) για την δεύτερη αγωνιστική της Α1. Όπως εξήγησε ο τεχνικός των «Ολυμπιονικών», Θανάσης Σκουρτόπουλος, οι «κίτρινοι» είναι από τους βασικούς αντιπάλους της ομάδας του στο πρωτάθλημα και ενδεχομένως στην τελική κατάταξη να παίξει ρόλο ακόμα και η διαφορά πόντων.

«Το παιχνίδι με τον Άρη είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτό κόντρα στον Ηρακλή. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη για πολλούς λόγους. Είναι μία ομάδα, με την οποία θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Ίσως παίξει ρόλο και η διαφορά», είπε ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε: «Πρέπει να προσέξουμε πολύ και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θεωρώ, ότι θα είμαστε καλύτεροι από την πρεμιέρα. Άλλωστε, μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι».

Συγκέντρωση και σωστές επιλογές θα οδηγήσουν στη νίκη σύμφωνα με τον 27χρονο γκαρντ του Πανελληνίου, Νταμίρ Ράντσιτς.«Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα και έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Εμείς θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή. Έχουμε ήδη ξεχάσει την ήττα στην πρεμιέρα, είδαμε τα λάθη μας και έχουμε το μυαλό μας 100% στο παιχνίδι με τον Άρη. Νομίζω ότι με συγκέντρωση και σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση, θα φθάσουμε στη νίκη. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και θα το απολαύσει ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο».

* Όλους τους παίκτες του θα έχει στη διάθεση του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x