Stoiximan Super League

«Σοβαροί παντού»

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και την πρόκριση επί του Πανθρακικού στο Κύπελλο ΟΠΑΠ εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. «Πρέπει όλα τα ματς να τα αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και τον σεβασμό», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός στους παίκτες του.

Την ικανοποίηση του για την εμφάνιση και την πρόκριση επί του Πανθρακικού στο Κύπελλο ΟΠΑΠ εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Ισπανός τεχνικός σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης εξήρε την σοβαρότητά και το πάθος που έδειξαν στην αναμέτρηση και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ πήραν τη νίκη και μάλιστα με επιβλητικό τρόπο.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη και την πρόκριση με τέτοιο πανηγυρικό τρόπο στο Κύπελλο. Εχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι αν και βρεθήκατε πίσω στο σκορ, δεν επηρεαστήκατε, μείνατε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και καταφέρατε να γυρίσετε το παιχνίδι και να φτάσετε σε μία μεγάλη νίκη σε ό,τι αφορά την έκταση του σκορ», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος συνέχισε:
«Έχει σημασία το γεγονός ότι αντιμετωπίσατε το συγκεκριμένο ματς με την ίδια ιδέα και το ίδιο πάθος που επιδείξατε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτό θέλω από εσάς σε όλους τους αγώνες και σε όλες τις διοργανώσεις ανεξάρτητα από την ομάδα που έχουμε απέναντί μας. Πρέπει όλα τα ματς να τα αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και τον σεβασμό που αξίζει να έχει κάθε αντίπαλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x