Stoiximan Super League

Άρης- Ατρόμητος 2-0 (Τελικό)

Ο Άρης ξεπέρασε άμεσα τη σφαλιάρα του Κυπέλλου από τα Τρίκαλα και επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του Ατρόμητου 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αναμέτρηση με δύο πρόσωπα στην έδρα των «κίτρινων» για την 8η αγωνιστική: Ματσάρα στο πρώτο 45λεπτο, κοιμήθηκε η… πλάση στο δεύτερο!

Ο Άρης ξεπέρασε άμεσα τη σφαλιάρα του Κυπέλλου από τα Τρίκαλα και επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του Ατρόμητου 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αναμέτρηση με δύο πρόσωπα στην έδρα των «κίτρινων» για την 8η αγωνιστική: Ματσάρα στο πρώτο 45λεπτο, κοιμήθηκε η… πλάση στο δεύτερο!

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sportfm.gr.



90+ 3' Λήξη της αναμέτρησης

90+1' Και πάλι ο Κόκε βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Μιχαηλίδη, αλλά με το πλασέ που επιχείρησε, δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου.

89’ Κεφαλιά του Κόκε, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μιχαηλίδη.

80’ Αλλαγή για τον Άρη. Στη θέση του Ρουίζ ο Φαμπιάνο.

77’ Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Στη θέση του Μπρίτο ο Καραγκούνης.

72’ Αλλαγή για τον Άρη. Στη θέση του Ναφτί ο Φατί.

65’ Το είδαμε κι αυτό… Ο Περόνε (ένας Αργεντινός!) μούντζωσε τον διαιτητή, χωρίς αυτό να πέσει στην αντίληψή του.

64’ Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Στη θέση του Καραλή ο Σαγκανόφσκι

62’ Κίτρινη κάρτα στον Τάτο.

60’ Αλλαγή για τον Άρη. Στη θέση του Κάλβο ο Τσεσνάουσκις

58' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Στη θέση του Σκόνδρα ο Τάτος

57' Σουτ του Ναφτί, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

56’ Κίτρινη κάρτα στον Μπρίτο

46' Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

Πολύ καλό 45λεπτο από άποψη θεάματος. Ο Ατρόμητος δεν μπήκε διατεθειμένος στον αγωνιστικό χώρο για να κλειστεί στα καρέ του. Θέλησε να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, και ως εκ τούτου δημιουργήθηκαν πολλά κενά στην άμυνά του, με αποτέλεσμα ο Άρης να τα… καλύψει!

45’ Λήξη πρώτου ημιχρόνου

39’ Ο Κόκε συνδυάστηκε εξαιρετικά με τον Ρουίζ στην περιοχή του Ατρόμητου, ο δεύτερος δοκίμασε εξ’ επαφής ένα δυνατό σουτ απέναντι από τον Μιχαηλίδη και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε ενστικτωδώς, διώχνοντας την μπάλα κόρνερ. Αυτή ίσως να ήταν η πιο θεαματική φάση του αγώνα και ο Ρουίζ, αφού η μπάλα πέρασε κόρνερ, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Μιχαηλίδη.

35’ Καλό σουτ του Νεμπεγλέρα, ο Σηφάκης απέκρουσε με υπερένταση

34’ Κίτρινη κάρτα στον Ναφτί

25’ ΓΚΟΛ 2-0 ο Άρης. Ο Χαβίτο με κόρνερ βρήκε τον Λαζαρίδη στο ύψος του πέναλτι και ο έμπειρος αμυντικός με ένα ξερό και μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μιχαηλίδη.

19’ ΓΚΟΛ 1-0 για τον Άρη. Ο Χαβίτο μπήκε μέσα στην περιοχή από δεξιά, δοκίμασε ένα διαγώνιο σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Ολιβέιρα και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

18’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Καμαρά ο έπειτα από δύο προσποιήσεις έβγαλε σέντρα μέσα από την περιοχή στο δεύτερο δοκάρι, εκεί βρήκε μόνο του τον Καραλή, αλλά η κεφαλιά του νεαρού ήταν κάκιστη.

14’ Λίγο έλειψε να βρεθεί πίσω στο σκορ ο Ατρόμητος από αυτογκόλ του Ολιβέιρα. Ο Ρουίζ έβγαλε σέντρα από δεξιά για το κεφάλι του Κόκε, ο Ολιβέιρα πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας με κεφαλιά ψαράκι –θα τη ζήλευε οποιοσδήποτε επιθετικός- και ο Μιχαηλίδης απέκρουσε με υπερένταση.

11' Δοκάρι για τον Άρη. Ο Κάλβο δοκίμασε ένα τεχνικό σουτ εκτός περιοχής για να κρεμάσει -στο "γάμα"- τον Μιχαηλίδη, αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

7’ Κίτρινη κάρτα στον Νάστο

3’ Ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Καμαρά έβγαλε μία επικίνδυνη παράλληλη σέντρα από δεξιά, ο Περόνε δεν πρόλαβε να στείλει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα και αυτή έφτασε στα πόδια του Μπρίτο, του οποίου το σουτ εξουδετερώθηκε από τον Σηφάκη.

1' Έναρξη της αναμέτρησης



Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ναφτί (72' Φατί), Κάλβο (60' Τσεζνάουσκις), Τόχα, Κόκε, Ρουίζ (80' Φαμπιάνο) , Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βαγγέλη

Στον πάγκο: Μπαρέρο, Οριόλ, Καζναφέρης, Μενδρινός,

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Περόνε, Μπρίτο (78' Καραγκούνης), Σφακιανάκης, Ολιβέιρα, Σκόνδρας (58' Τάτος), Καραλής (64' Σαγκανόφσκι)

Στον πάγκο: Σάντκβιστ, Μελισσάς, Φαβάλι, Αποστολόπουλος

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Αχαΐας)
Βοηθοί: Μπιτσίδης (Θράκης), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)
Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"



Πώς θα αντιδράσει ο Άρης μετά τον αποκλεισμό από τα Τρίκαλα στο Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ; Αυτό είναι το ερώτημα στο οποίο καλούνται να απαντήσουν οι ποδοσφαιριστές του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

* Οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να ανέβουν βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Από την άλλη, οι Περιστεριώτες, που δεν την… πάτησαν από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, παίρνοντας το «εισιτήριο» για τους «16» του Κυπέλλου, θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι «κίτρινοι», φεύγοντας με θετικό αποτέλεσμα από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

* Την περασμένη αγωνιστική, ο Άρης ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ ο Ατρόμητος παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη SKODA Ξάνθη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x