Ισπανία

«Μαγεία» (video)

Ακόμα σκοράρει η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Σεβίλλη. Οι «μπλαουγκράνα» σάρωσαν με 5-0 τους Ανδαλουσιάνους στο «Καμπ Νου», στο υποτιθέμενο ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής της Primera Division και εξακολουθούν να απειλούν την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, από την οποία απέχουν ένα βαθμό. Αντίθετα, οι δυο φορές κυπελλούχοι UEFA απογοήτευσαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, παραμένοντας, πάντως, στη ζώνη των ομάδων που εξασφαλίζουν την έξοδο στο Europa League.

Ακόμα σκοράρει η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Σεβίλλη. Οι «μπλαουγκράνα» σάρωσαν με 5-0 τους Ανδαλουσιάνους στο «Καμπ Νου», στο υποτιθέμενο ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής της Primera Division και εξακολουθούν να απειλούν την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, από την οποία απέχουν ένα βαθμό. Αντίθετα, οι δυο φορές κυπελλούχοι UEFA απογοήτευσαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, παραμένοντας, πάντως, στη ζώνη των ομάδων που εξασφαλίζουν την έξοδο στο Europa League. Δείτε τι έκανε η Βαλένθια.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο κόντρα σε μια ομάδα που δεν ήταν ικανή να τους απειλήσει κα θα μπορούσε να γνωρίσει μια απίθανη συντριβή. Ο Μέσι άνοιξε το σκορ με τη βοήθεια της κόντρας σε αντίπαλο αμυντικό. Ο Βίγια σημείωσε το 2-0 με καταπληκτικό πλασέ έξω από την περιοχή. Ο Ντάνιελ Αλβες με απευθείας πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0. Ο Μέσι με ατομική προσπάθεια και πλασέ έκανε το 4-0. Ο Βίγια με πανομοιότυπο τρόπο «σφράγισε» τον θρίαμβο των γηπεδούχων, που βοηθήθηκαν και από την αποβολή του Κονκό στο 45’ για μαρκάρισμα στον Πέδρο.


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ (67' Αντριάνο), Αμπιντάλ, Μπούσκετς, Τσάβι (60' Μαστσεράνο), Ινιέστα, Μέσι, Πέδρο (60' Μπόγιαν), Βίγια

ΣΕΒΙΛΛΗ: Χάβι Βάρας, Κονκό, Κάσερες, Αλέξις, Λούνα, Ρενάτο, Ρομαρίκ, Περότι (46' Νταμπό), Καπέλ, Κανουτέ (68' Νεγκρέδο), Λουίς Φαμπιάνο (46' Ζοκορά)




Τα αποτελέσματα της ένατης αγωνιστικής:


Σάββατο 30/10

Βαλένθια-Σαραγόσα 1-1
(3' Λανζάρο-43' αυτ. Λανζάρο)

Ερκουλες-Ρεάλ Μαδρίτης 1-3
(3΄Τρεζεγκέ – 52’ Ντι Μαρία, 82’,86’ Ρονάλντο

Μπαρτσελόνα-Σεβίλλη 5-0
(4', 64' Μέσι, 24', 90' Βίγια, 53' Αλβες)

Κυριακή 31/10

Σανταντέρ-Οσασούνα

Μάλαγα-Σοσιεδάδ

Λα Κορούνια-Εσπανιόλ

Σπόρτινγκ Χιχόν-Βιγιαρεάλ

Ατλέτικο Μαδρίτης-Αλμερία

Μπιλμπάο-Χετάφε

Δευτέρα 1/11

Μαγιόρκα-Λεβάντε (22:00)


Η επόμενη (10η) αγωνιστική:

Σάββατο 6/11

Σοσιεδάδ-Σανταντέρ (21:00)
Εσπανιόλ-Μάλαγα (23:00)

Κυριακή 7/11

Αλμερία-Σπόρτινγκ Χιχόν (18:00)
Βιγιαρεάλ-Μπιλμπάο
Λεβάντε-Λα Κορούνια
Οσασούνα-Ερκουλες
Σαραγόσα-Μαγιόρκα
Χετάφε-Μπαρτσελόνα (20:00)
Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Δευτέρα 8/11

Σεβίλλη-Βαλένθια (23:00)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x