Stoiximan Super League

Καταδίκασε την επίθεση στον Βασάρα η ΕΠΟ

Προσπάθεια υπονόμευσης των προσπαθειών της ομοσπονδίας, για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου χαρακτήρισε η ΕΠΟ την επίθεση που δέχτηκε ο Διευθυντής Ανάπτυξης Διαιτησίας της, Κύρος Βασάρας. Η ελληνική ομοσπονδία υποστήριξε πως οι αρμόδιες αρχές θα πράξουν αναλόγως ώστε να βρεθούν οι υπαίτιοι.

Προσπάθεια υπονόμευσης των προσπαθειών της, για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου χαρακτήρισε η ΕΠΟ την επίθεση που δέχτηκε ο Διευθυντής της για την Ανάπτυξης της Διαιτησίας, Κύρος Βασάρας. Η ελληνική ομοσπονδία υποστήριξε πως περιμένει τις αρμόδιες αρχές να πράξουν αναλόγως ώστε να βρεθούν οι υπαίτιοι.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει απερίφραστα την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους το Σάββατο ο Διευθυντής Ανάπτυξης Διαιτησίας της ΕΠΟ Κύρος Βασάρας. Τέτοιες ενέργειες, που επιδιώκουν την υπονόμευση των διαρκών προσπαθειών μας για ένα καλύτερο και υγιές ποδοσφαιρικό περιβάλλον, δεν πρόκειται να αναχαιτίσουν κανέναν. Δεν έχουν θέση στην ποδοσφαιρική οικογένεια όσοι αυταπατώνται ότι σπέρνοντας φόβο θα τον θερίσουν. Η ΕΠΟ αναμένει από τις διωκτικές αρχές την ανεύρεση των υπευθύνων αυτής της βάναυσης επίθεσης εναντίον του Κύρου Βασάρα, οι οποίοι πρέπει να υποστούν τις συνέπειες της πράξης τους".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x