Stoiximan Super League

Πανσερραϊκός – Καβάλα 1-0 (Τελικό)

Ο Πανσερραϊκός έκανε τα απολύτως απαραίτητα και πήρε ένα τρίποντο πραγματικό χρυσάφι 1-0 κόντρα στην Καβάλα. Τα «λιοντάρια» υποδέχτηκαν στις Σέρρες τους «αργοναύτες» για την 8η αγωνιστική και με μία γκολάρα του Λεοζίνιο στο 8’ τους… θύμισαν τι σημαίνει ήττα, κάτι που είχαν να γευτούν από την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας

Ο Πανσερραϊκός έκανε τα απολύτως απαραίτητα και πήρε ένα τρίποντο πραγματικό χρυσάφι 1-0 κόντρα στην Καβάλα. Τα «λιοντάρια» υποδέχτηκαν στις Σέρρες τους «αργοναύτες» για την 8η αγωνιστική και με μία γκολάρα του Λεοζίνιο στο 8’ τους… θύμισαν τι σημαίνει ήττα, κάτι που είχαν να γευτούν από την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση από το www.sportfm.gr.



90+4' Λήξη της αναμέτρησης

90’+3’ Δοκάρι για την Καβάλα. Ο Ντουγκλάο έστρωσε με κεφαλιά την μπάλα στον Ντικρόκ μέσα στην περιοχή και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι.

87' Αλλαγή για την Καβάλα. Ο Γιάννου στην θέση του Σιόντη

84’ Σέντρα από τον Αμπντούν από δεξιά, εξ΄ επαφής ο Νταρσβίλ δεν κατάφερε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα γιατί η σέντρα ήταν λίγο πιο δυνατή απ’ ότι την ήθελε.

81’ Αλλαγή για την Καβάλα. Στη θέση του Ογκμπέτσε ο Ντικρόκ.

77’ Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Στη θέση του Τάντιτς ο Γεωργιάδης.

69' Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Στη θέση του Παπάζογλου ο Γαλανόπουλος

67’ Κίτρινη κάρτα στον Παπάζογλου

62’ Αλλαγή για την Καβάλα. Στη θέση του Καρντόσο ο Βουξίσεβιτς

60’ Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Στη θέση Σουμπίνιο ο Ανάκογλου

55’ Σουτ του Ονουάτσι, η μπάλα πέρασε άουτ.

52’ Μεγάλη ευκαιρία για την Καβάλα. Ο Ογκμπέτσε ξέφυγε από την άμυνα των γηπεδούχων, επιχείρησε ένα ψηλοκρεμαστό και επικίνδυνο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Γκαλίνοβιτς δεν αιφνιδιάστηκε και έδιωξε την μπάλα κόρνερ.

48’ Κίτρινη κάρτα στον Τάντιτς

46' Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

Η γκολάρα του Λεοζίνιο στιγμάτισε το πρώτο ημίχρονο. Η Καβάλα προσπάθησε να δώσει την απάντησή της, όμως επειδή αιφνιδιάστηκε αυτό δεν ήταν εύκολο και δεν τα κατάφερε.

45'+3' Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

45’ Στην αντεπίθεση για τον Πανσερραϊκό, ο Σουμπίνιο πήρε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Γκαλίνοβιτς.

40' Κίτρινη κάρτα στον Γκαλίνοβιτς.

31' Ο ρυθμός στα τελευταία δέκα λεπτά έχει πέσει αισθητά. Οι γηπεδούχοι, μετά το γκολ, δεν βγάζουν ενέργεια μέσα στο γήπεδο, ενώ οι «αργοναύτες» προσπαθούν να… παίξουν ποδόσφαιρο, να κυκλοφορήσουν την μπάλα, μέχρι στιγμής δίχως ουσία.

29’ Κίτρινη κάρτα στον Ογκμπέτσε.

28’ Κίτρινη κάρτα στον Άμο.

17’ Στα… χαμένα η Καβάλα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασαν τους «αργοναύτες», οι οποίοι αναζητούν τα πατήματά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

8’ ΓΚΟΛ 1-0 ο Πανσερραϊκός. Φανταστικό γκολ από τον Λεοζίνιο, ο οποίος «κρέμασε» τον Γκαλίνοβιτς με σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα

6’ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Μπέλιτς έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας της Καβάλας. Στην επαναφορά, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Γκαλίνοβιτς και πήρε πορεία προς τα δίχτυα. Πάνω στη γραμμή έδιωξε ο Τόμασιτς

1' Έναρξη της αναμέτρησης



Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Παπάζογλου (69' Γαλανόπουλος) , Παντελιάδης, Τάντιτς (77' Γεωργιάδης), Άμο, Κάστρο, Σουμπίνιο (60' Ανάκογλου), Μπέλιτς, Ντάλε, Μαβένε, Λεοζίνιο

Στον πάγκο οι: Νοβότα, Βοσκόπουλος, Τριανταφύλλου, Γεωργιάδης, Άλβαρεζ

Καβάλα (Ντράγκαν Οκούκα): Γκαλίνοβιτς, Σιόντης (87' Γιάννου), Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Χργκόβιτς, Καρντόσο (62'Βουξίσεβιτς) , Ντιέ, Αμπντούν, Ονουάτσι, Ντραρσεβίλ, Ογκμπέτσε (82' Ντικρόκ)

Στον πάγκο οι: Λόπεζ Βαγιέχο, Αλεξάντροβιτς, Θεωδορέλλης, Ναζλίδης,

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Γεωργαράκος (Αθηνών)



• Μόνο μια φορά έχει φύγει με νίκη από τις Σέρρες η Καβάλα, το 1970-71 με σκορ 2-0.
• Οι ισοπαλίες είναι οι περισσότερες στις αναμετρήσεις.
• Οκτώ νίκες έχει ο Πανσερραϊκός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x