Stoiximan Super League

Κέρκυρα - Αστέρας Τρίπολης 1-2 (Τελικό)

Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο ανοίγει τις πύλες του για να φιλοξενήσει άλλο ένα παιχνίδι της Κέρκυρας, η οποία επιθυμεί να συνεχίσει τις καλές τις εμφανίσεις στην Σούπερ Λίγκα και στο σημερινό ματς της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα μέσω του www.sport-fm.gr.

Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο ανοίγει τις πύλες του για να φιλοξενήσει άλλο ένα παιχνίδι της Κέρκυρας, η οποία επιθυμεί να συνεχίσει τις καλές τις εμφανίσεις στην Σούπερ Λίγκα και στο σημερινό ματς με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι «Φαίακες» προέρχονται στο πρωτάθλημα από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη (2-0) από τον Πανσερραϊκό, ενώ η ομάδα της Τρίπολης από «λευκή» ισοπαλία με τον Ηρακλή στην έδρα της. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα μέσω του www.sport-fm.gr.

Σε αρκετά καλή κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι που καλούνται να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που -όπως έχει αποδείξει- τα πηγαίνει καλύτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια σε σύγκριση με τα εντός έδρας.



93' Λήξη της αναμέτρησης.

90' Αλλαγή για την Κέρκυρα. Ο Στολτίδης έδωσε την θέση του στον Δεινόπαπα.

88' Γκολ για τον Αστέρα. Ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ από αριστέρα, σύγχυση μέσα στην περιοχή και ο Ουντότζι με σουτ κάνει το 2-1 για τους φιλοξενούμενους.

86' Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Τσαμπούρης κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Αστέρα και παίρνει τη θέση του Καρέρα.

83' Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Ουριμπάρι έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά, γύρισε την μπάλα αλλά το σουτ του Καρέρα πέρασε άουτ.

79' Γκολ για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Φορτούνης εκτέλεσε το φάουλ, ο Πουλίδο πήδηξε πιο ψηλά από όλους έπιασε την κεφαλιά και ισοφάρισε για τον Αστέρα σε 1-1.

71' Ο Αστέρας ζητάει πέναλτι. Ο Βενέτης «γκρέμισε» τον Ουντότζι, όμως ο διαιτητής δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

62' Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Φορτούνης πήγρε τη θέση του Αράς.

60' Αλλαγή για την Κέρκυρα. Ο Ιωάννου πήρε τη θέση του Φλαβίνιο.

49' Κίτρινη κάρτα για τον Βενέτη της Κέρκυρας.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου με τον Ουντότζι να παίρνει τη θέση Ρομπέρτο.

45' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου με την Κέρκυρα να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα από το γκολ του Τσίγκα.

45' Κίτρινη κάρτα στον Ουριμπάρι του Αστέρα.

45' Νέο σουτ του Μακρή της Κέρκυρας αλλά η μπάλα θα φύγει άουτ.

36' Γκολ για την Κέρκυρα. Ο Επστάιν έστρωσε ωραία στον Τσίγκα και εκείνος με ωραίο πλασέ ανοίγει το σκορ για τους Φαίακες.

29' Κίτρινη κάρτα στον Πουλίδο του Αστέρα.

29' Πρώτη καλή στιγμή για την Κέρκυρα. Ο Μακρής δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ντεγκρά.

25' Τα πολλά φάουλ και τα λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής δεν αφήνουν το παιχνίδι να αποκτήσει ρυθμό.

16' Κάθετη πάσα του Ροτζέριο στον Ρόμπέρτο, όμως ο Βραζιλιάνος θα κοπεί από τον Μακρή πριν κάνει το σουτ προς την εστία του Κωνσταντόπουλου.

15' Μέτριο παιχνίδι μέχρι στιγμής. Το παιχνίδι είναι μοιρασμένο.

1' Έναρξη της αναμέτρησης.



Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Κοντοδήμος, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Μακρής, Καλαντζής, Φλαβίνιο (60' Ιωάννου), Στολτίδης (90' Δεινόπαπας), Επστάιν, Τσίγκας.

Στον πάγκο: Αποστολίδης, Ιωάννου Δημήτρης, Δεινόπαπας, Γιάντσης, Μάρκοβιτς, Μακρυδημήτρης, Ιωάννου Ηλίας.

Αστέρας Τρίπολης: (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Ουριμπαρί, Ορόθκο, Πουλίδο, Φυτανίδης, Μπαστία, Λαδάκης, Αράς (62' Φορτούνης), Ροτζέριο, Καρέρα (86' Τσαμπούρης), Ρομπέρτο (46' Ουντότζι).

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Κρις, Φορτούνης, Ουντότζι, Φράνκου, Πιπίνης, Τσαμπούρης.

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Δημόπουλος (Μακεδονίας)



Τα στατιστικά:

* Πρόκειται για την πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

* Το… ξεκίνημα της Κέρκυρας στο τρέχον πρωτάθλημα είναι το ίδιο καλό με αυτό που είχε κάνει και την αγωνιστική σεζόν 2006-7. Μετράει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, έτσι κατακτώντας ακόμη και έναν βαθμό σήμερα θα ξεπεράσει το προηγούμενο… κατόρθωμα της

* Καλύτερα τα πηγαίνει στα εκτός έδρας παιχνίδια ο Αστέρας Τρίπολης. Έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μια ήττα, ενώ στα εντός έδρας παιχνίδια έχει πάρει μόλις τρεις βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x