Stoiximan Super League

Live: Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2 (Τελικό)

Ένας μέτριος έως κακός ΠΑΟΚ κατάφερε με ένα γκολ του Πάμπλο Κοντρέρας στις καθυστερήσεις να φύγει με τη νίκη από το «Παγκρήτιο», επικρατώντας 2-1 του Εργοτέλη. Ο Μάριο Μπούντιμιρ (16') έβαλε μπροστά στο σκορ τους Κρητικούς, με τον Σαλπιγγίδη (35') να ισοφαρίζει για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Ένας μέτριος έως κακός ΠΑΟΚ κατάφερε με ένα γκολ του Πάμπλο Κοντρέρας στις καθυστερήσεις να φύγει με τη νίκη από το «Παγκρήτιο», επικρατώντας 2-1 του Εργοτέλη.

Ο Μάριο Μπούντιμιρ (16') έβαλε μπροστά στο σκορ τους Κρητικούς, με τον Σαλπιγγίδη (35') να ισοφαρίζει για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Με δέκα παίκτες τελείωσε τον αγώνα ο Εργοτέλης, αφού ο Σίλβα Τζούνιορ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 80’.

Ελάχιστη βοήθεια από τον πάγκο πήρε ο ΠΑΟΚ (πρώτη αλλαγή στο 86’), με το σημερινό αποτέλεσμα να τον απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.



90+6' Λήξη του αγώνα.

90+5' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Ζουέλα αντί του Σαλπιγγίδη.

90+5' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Κοντρέρας.

90+4' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Κοντρέρας σκοράρει και δίνει έτσι στον ΠΑΟΚ την πρώτη εκτός έδρας νίκη του, αν δεν αλλάξει κάτι. Από μπαλιά του Φιλομένο, η μπάλα βρήκε στον Μπέτο και στρώθηκε στον Κοντρέρας.

90' Τέσσερα λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις.

89' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Ορφανός στη θέση του Φραγκουλάκη.

88' Κίτρινη κάρτα ο Ίβιτς.

86' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Φιλομένο αντί του Φωτάκη.

85' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Μπέτο πήρε τη θέση του Μπέτο.

80' Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τζούνιορ. Μάλιστα στο τάκλιν που έκανε στον Ίβιτς χτύπησε και ο ίδιος. Ο κ. Καραγωεργίου προσπάθησε ανεπιτυχώς να τον αντικαταστήσει ώστε να μην μείνει με παίκτη λιγότερο η ομάδα του.

68' Υποτονικός ο ρυθμός του αγώνα.

60' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Βερπακόσφκις αντικατέστησε τον Χρυσοφάκη.

60' Ο Βιτόλο βλέπει την κίτρινη κάρτα.

50' Ο Ελ Ζαρ βρήκε χώρο και σούταρε, δίπλα από το δεξί δοκάρι έφυγε η μπάλα.

46' Ακούστηκε το πρώτο σφύριγμα στο β' ημίχρονο, χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.

Καλύτερα μπήκαν στο ματς οι γηπεδούχοι, που είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίωρο. Ισορρόπησε ο ΠΑΟΚ μετά το γκολ της ισοφάρισης.

45+2' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

44' Ένα λεπτό θα είναι ο επιπλέον χρόνος.

35' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, 1-1! Έξυπνη κίνηση από τον Βιεϊρίνια και κάθετη πάσα από τον Πορτογάλο για τον Σαλπιγγίδη στον κενό χώρο, πλασάρει ιδανικά ο Έλληνας επιθετικός και ισοφαρίζει.

30' Κίτρινη κάρτα στον Τζούνιορ, μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Ίβιτς.

27' Ο Κρέσιτς απέκρουσε ασταθώς την εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη, στην επαναφορά ο Χίμπλινγκερ, αλλά κόβεται σωτήρια το σουτ που δοκίμασε.

16' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ, 1-0! Ο Χρυσοφάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μπούντιμιρ με άπιαστη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

14' Ο Ίβιτς δοκιμάζει το πόδι του έξω από την περιοχή, πέφτει και μπλοκάρει σταθερά ο Δασκαλάκης.

14' Κόρνερ για τον Εργοτέλη, πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι ο Χίμπλινγκερ, δίπλα από την εστία έφυγε η κεφαλιά του Αυστριακού.

9' Δεν υπάρχει ακόμα κάποια επικίνδυνη φάση μπροστά από τις εστίες των δύο ομάδων.

1' Έναρξη του αγώνα. Στη σέντρα ο ΠΑΟΚ.



Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Αλεξόπουλος, Χρυσοφάκης (60' Βερπακόφσκις), Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης (89' Ορφανός), Μπουντιμίρ, Ρομάνο (85' Μπέτο).

Στον πάγκο: Αθανασίου, Καρέλης, Σασιασβίλι, Βίσιο.

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Βιτόλο, Ελ Ζαρ, Σαλπιγγίδης (90'+5' Ζουέλα), Κοντρέρας, Φωτάκης (86' Φιλομένο), Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Ίβιτς, Βιεϊρίνια.

Στον πάγκο: Χαλκιάς, Σακελλαρίου, Παπάζογλου, Κριστιάνο, Μπαλάφας.



• Παρότι πήρε συγχωροχάρτι για το τελευταίο του πειθαρχικό παράπτωμα, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν ακολούθησε την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Κρήτη, αφού χθες ανέβασε υψηλό πυρετό. Εκτός έμειναν επίσης οι τραυματίες Μουσλίμοβιτς, Λίνο και Σαβίνι, ο τιμωρημένος Τσιρίλο, αλλά και ο Κουτσιανικούλης.

• Τους πρώτους του βαθμούς εκτός έδρας αναζητεί ο «δικέφαλος του Βορρά». Πάντως θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του, μιας και η διοίκηση των γηπεδούχων φρόντισε να υπάρχει ειδικό εκδοτήριο έξω από το Παγκρήτιο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

• Χωρίς τον τιμωρημένο Λεάλ θα παραταχθεί ο Εργοτέλης. Αντιθέτως, κανονικά θα αγωνιστεί ο Μπουντιμίρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x