Stoiximan Super League

Σφακιανάκης: «Ακόμα ψάχνεται ο Ολυμπιακός»

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλό δρόμο και χρειάζεται χρόνο προκειμένου ο Ερνέστο Βαλβέρδε να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα, εξέφρασε ο Νότης Σφακιανάκης. Ο διάσημος τραγουδιστής βγήκε στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή «Θρυλικά Μεσάνυχτα», μίλησε για την αγαπημένη του ομάδα, τη δουλειά του και για πολλά άλλα.

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλό δρόμο και χρειάζεται χρόνο προκειμένου ο Ερνέστο Βαλβέρδε να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα εξέφρασε ο Νότης Σφακιανάκης. Ο διάσημος τραγουδιστής βγήκε στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή «Θρυλικά Μεσάνυχτα», μίλησε για την αγαπημένη του ομάδα, τη δουλειά του και για πολλά άλλα.

Ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος σήμερα είχε τα γενέθλιά του, συμπληρώνοντας τα 51 του χρόνια, έκανε ένα διάλειμμα από τις πρόβες για να συζητήσει για την αγαπημένη του ομάδα, τους «ερυθρόλευκους».

Αφού, λοιπόν, ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός "θα βρει το δρόμο του" και ότι «ακόμα ψάχνεται», πρόσθεσε: «Χρειάζεται χρόνος ώστε ο Βαλβέρδε να περάσει την αγωνιστική φιλοσοφία του στους παίκτες».

Για το ντέρμπι και την ήττα από τον Παναθηναϊκό, είπε: «Η απόδοση του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο ήταν η πρέπουσα. Στο δεύτερο όμως είχε εντελώς διαφορετική εικόνα και ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει το παιχνίδι».

Ο «Notis» μόλις ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του νέου του δίσκου, του τρίτου μέρους από το «Ματωμένο Δάκρυ», ο οποίος θα κυκλοφορήσει στο «Πρώτο Θέμα» στις 7 του μήνα. Λίγες ημέρες αργότερα, στις 12, θα ξεκινήσουν και οι εμφανίσεις του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x