Stoiximan Super League

«Θέλω μαχητές…»

Ο Μανόλο Χιμένεθ γνωρίζει πως θα χρειαστεί χρόνος για να αποδώσουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ όπως εκείνος επιθυμεί. Μέχρι τότε όμως δεν… ανέχεται την έλλειψη πάθους και διάθεσης που διέκρινε σε αρκετούς εξ αυτών κόντρα στον Πανιώνιο. «Νέα αρχή με Άντερλεχτ», το σύνθημα για την Πέμπτη. Πολλά και πάλι τα προβλήματα. Παρατηρήσεις σε Τζεμπούρ. Την επόμενη εβδομάδα στα Σπάτα η «Ένωση».

Ο Μανόλο Χιμένεθ γνωρίζει πως θα χρειαστεί χρόνος για να αποδώσουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ όπως εκείνος επιθυμεί. Μέχρι τότε όμως δεν… ανέχεται την έλλειψη πάθους και διάθεσης που διέκρινε σε αρκετούς εξ αυτών στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, όπως φάνηκε από τη χθεσινή του ομιλία.

Ο 46χρονος τεχνικός αναγνωρίζει πως οι παίκτες του καταβάλλουν υπερπροσπάθεια για να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις του και συνέπεια αυτής είναι η κόπωση και οι τραυματισμοί. Όμως θέλει να βλέπει το μάτι τους να… γυαλίζει και πάλι, αρχής γενομένης από το ματς της Πέμπτης με την Άντερλεχτ στο ΟΑΚΑ για το Europa League (22:05). «Πρέπει να κάνουμε μία νέα αρχή και να νικήσουμε για να διατηρήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης. Θέλω διάθεση και πίστη στις δυνατότητές σας», είπε στους «κιτρινόμαυρους».

Συστάσεις σε Τζεμπούρ

Ενοχλημένος από τις δηλώσεις που έκανε ο Ράφικ Τζεμπούρ μετά το ματς με τον Πανιώνιο ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ («δείξαμε ότι συμβιβαζόμαστε με μία μέτρια θέση»). Ο Ανδαλουσιανός προπονητής θεώρησε πως τέτοιες τοποθετήσεις αφήνουν έκθετη την ομάδα και τους συμπαίκτες του και έκανε παρατηρήσεις στον Αλγερινό να είναι πιο προσεκτικός. Ο 26χρονος άσος φέρεται να παραδέχτηκε το λάθος του και να το απέδωσε στην ένταση της στιγμής.

«Βουνό» τα προβλήματα

Στις γνωστές απουσίες των Σκόκο, Γιάχιτς, Μπερνς και Γεωργέα προστέθηκαν και αυτές των Ντιόπ και Δέλλα. Ο Σενεγαλέζος λόγω θλάσης θα μείνει περίπου ένα μήνα μακριά από τα γήπεδα (θα δώσει μάχη με το χρόνο για να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό στις 27/11), ενώ ο «Κολοσσός» θα είναι έτοιμος σε μία εβδομάδα και θα επανέλθει στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Από εβδομάδα στα Σπάτα

Μετά το ματς της ερχόμενης Δευτέρας απέναντι στον Εργοτέλη θα μετακομίσει η ΑΕΚ από τους Θρακομακεδόνες στο νέο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Απομένουν κάποιες μικρές «πινελιές» στα δύο από τα τρία γήπεδα που θα παραδοθούν στην «Ένωση», ενώ τον επόμενο μήνα θα είναι έτοιμα προς χρήση και τα αποδυτήρια.

Είδε παίκτες στην Κύπρο ο Σαβέφσκι

Τις αναμετρήσεις Απόλλων Λεμεσσού-ΑΕΛ και ΑΕ Πάφου-Παραλίμνι, καθώς επίσης και την αναμέτρηση της εθνικής Παίδων της Κύπρου με την αντίστοιχη της Σλοβενίας παρακολούθησε στη Μεγαλόνησο ο Τόνι Σαβέφσκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x